2777
2789
عنوان

انقدر بیشعور و بی شخصیت نباشید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 79 پست

حالا اسی زیاد اینجور وقتا سخت نگیر . درستش اینه از بچه ها بپرسی اگر میتونن تحمل کنن نوبتشون بدن بزرگتر . اینجوری بچه ها یاد میگیرن بزرگتر هیچ احترامی نداره

اون بزرگترم شاید تقصیری نداره بعضیا نمیتونن دستشویی نگه دارن یا شاید دلپیچه داشته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا اسی زیاد اینجور وقتا سخت نگیر . درستش اینه از بچه ها بپرسی اگر میتونن تحمل کنن نوبتشون بدن بزرگ ...

عزیزم حق بزرگتر کوچیکتر نمیشناسه

همه در برابر حق و حقوق یکسانیم

اون خانوم هم اگه خانوم محترمی بود و مشکلش رو بیان میکرد من به هیچ وجه باهاش این رفتار رو نمیکردم

ولی یه ادم حق به جانب بی ادب بود. پس باید یه تلنگری بهش زده میشد

«کاربری واگذار شده به من.»

عزیزم حق بزرگتر کوچیکتر نمیشناسههمه در برابر حق و حقوق یکسانیماون خانوم هم اگه خانوم محترمی بود و مش ...

بله اینم هست بعضیا بی ادبن .اما من خودم غالبا یکی مثلا جای پارک ماشین یا نوبتای دیگه بحث نمیکنم محترمانه میگم بله بفرمایید اول شما .بعدم تو دلم میخندم بهش میگم الان کجای دنیا رو میخوای بگیری  انگار مثلا با این زرنگیا پیشرفت میکنن

بله اینم هست بعضیا بی ادبن .اما من خودم غالبا یکی مثلا جای پارک ماشین یا نوبتای دیگه بحث نمیکنم محتر ...

بله درسته 

اما اون دونفر بچه بودن و قشنگ شاهد قضیه بودن

و اگه من از حقشون دفاع نمیکردم فردا پسفردا تو جامعه تو سری خور میشدن

و این ذهنیت روشون میموند که بخاطر بقیه و بعضی ادمایی که میگن من بزرگترم ازت و باید حقتو بدی به من،از حقشون بگذرن.

«کاربری واگذار شده به من.»