2777
2789
عنوان

انقدر بیشعور و بی شخصیت نباشید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 79 پست
خواهر گلم...شما الان از چی انقدر ناراحتی؟از اینکه من نذاشتم اون خانوم نوبت اون بچه هارو بگیره؟

نه ، از اینکه فکر میکنی کار قشنگی کردی  😁 بیخیال روز خوش

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
کجا رفتید مراسم منم خیلی دلم میخواست برم همراه نداشتم هعی

تنهایی هم میتونی بری قشنگم

برو تنهایی با خدا عشق و صفا کن

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهایی هم میتونی بری قشنگمبرو تنهایی با خدا عشق و صفا کن

نه منظورم اینه مسجد بود؟

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
نه ، از اینکه فکر میکنی کار قشنگی کردی 😁 بیخیال روز خوش

بله که کار خوبی کردم...

کار خوبی کردم اجازه ندادم کسی حق بچه رو بخوره

همچنین روز شما هم خوش.

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
نه منظورم اینه مسجد بود؟

مصلی بود قشنگم

بیشتر ببینید
بله که کار خوبی کردم...کار خوبی کردم اجازه ندادم کسی حق بچه رو بخورههمچنین روز شما هم خوش.

شما ظاهرا بیشتر از این ناراحت شدی ک عبادت کننده نبود از خیابون اومده بود .. 👋🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
شما ظاهرا بیشتر از این ناراحت شدی ک عبادت کننده نبود از خیابون اومده بود .. 👋🏻

جواب تهمتتون رو پیش خدا خواهید داد🤗

عیبی نداره

بیشتر ببینید
جواب تهمتتون رو پیش خدا خواهید داد🤗عیبی نداره

اول خدا باید جواب تورو بده که باعث خجالت یه زن بیچاره شدی و چجور سرش داد و هوار کردی 

بیشتر ببینید
اول خدا باید جواب تورو بده که باعث خجالت یه زن بیچاره شدی و چجور سرش داد و هوار کردی

اگه قرار باشه این کار من تاوان و مجازات داشته باشه،

حاضرم با کمال میل تاوان بدم

و اینکه تجربه ثابت کرده هرکسی از کاری حمایت میکنه،یعنی خودش انجام دهنده اون کاره یا راضی به اون کار

که در این صورت مشخصه چرا انقدر به شما برخورده دیگه....

بیشتر ببینید

باز بعضیا فاز گرفتن اه ، اسی جان کار خوبی کردی ، بالافرض اون خانم خدای نکرده مشکل داشتند نهایت میگفتن بهتون جای اینکه بی ادبی کنن ! 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تاییدت در حرف اون کاربر که میگه اکثر مردم الان بیشعور و بی فرهنگ هستن جالب نیس، قشنگ نیس آدم ب مردم ...

من فقط به خاطر دستشویی رفتن این حرفو نزدم کارم جوریه که روزی با صدها نفر در ارتباطم و برخورد مردمو میبینم متاسفانه این حقیقت تلخ جامعه مونه و با کتمان کردن مشکلی حل نمیشه

من فقط به خاطر دستشویی رفتن این حرفو نزدم کارم جوریه که روزی با صدها نفر در ارتباطم و برخورد مردمو م ...

بیخیال گلم

ایشون از اول بهشون برخورده

بیشتر ببینید

به نظرم به جز خانمای باردار و خانمای مسنی که توانایی ندارن و بچه ها بقیه باید قوانین صف رو رعایت کنن

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بیشتر ببینید