2777
2789
عنوان

بچه ها ملت همش از وضع مالیه بدشون مینالن ولی تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 72 پست

دیگه مقایسه میکنن . یکی کادو  آیفون براش کمه توقع ماشین و خونه داره . به تناسب وضع مالی خودشون . من شوهرم وفتی پول نداشت یه شاخه گل برام میخرید ذوقی رو میکردم که انگار طلا خریده . وضعش که بهتر شد دیگه گل راضیم نمی کرد فقط طلا توقع داشتم که البته نخرید زیاد! 

سایت بازتابی از جامعه نیستبازتابی از آرزوهاستدروغ که کنتور نمیندازه

چی‌بگم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من داخل همین سایت دیدم ک طرف پول نداشته بچه اشو دکتر ببره یا ویار بارداریشو فراهم کنه این افرادی ...

من ازینا ک شما میگی کمتر دیدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

وقتی که طعم امکانات خوب رو بچشی؛ بیشتر میخوای

هرچند وضعیت واقعا خیلی بده؛ کسی که بتونه مهاجرت کنه واقعا یا تمام زندگیش رو گذاشته برای فروش یا واقعا داشته که تونسته مهاجرت کنه

خیلی از‌ کسایم که واقعا چیزی ندارن احتمالا هم نمی‌خوان فقط بتونن یه جیزی بخورن و بپوشن براشون کافیه؛ نمیتونن بهترین امکانات، خونه چند صد متری؛ سالی چند تا مسافرت خارجی؛ بهترین لباس و..تصور کنن

برای همین راضین ( نه همه)

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
وا ادم پولدار هم وجود داره ها

بابا منظورم اینه همین پوبدارت مینالن بعدن میری تاپیکاشو میخونی میبینی پولدارن.... 

یا اینک ادم‌حس میکنی‌تعدادشون کمه بعد میبینی نهد۸۰ درصد جامعه وضعشون عالیه

ولی من تو همین سایت زیاد دیدم که از بی پولی مینالن🤔

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

عزیزم یه سوال پوستی داشتم 

درخواست بدم یا همین جا پاسخ گو هستید (البته لطف میکنید🙏)

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

ینی تو خیابون اینهمه خونه بالاشهر ماشین لوکس مغازه ها.. اونا صاحباشون کین؟؟! اونایی که مستاجرن صاحب خونه دارن دیگه

همه قشری هستن دیگه چه ربطی داره

میانِ استخوان های خُرد شده ام ، امید تقلا میکندبرای روئیدن..🕊🌱
چی‌بگم

خودت مقایسه کن

طرف اومده میکه دوست پسرش واسش ماشین و ایفون خریده ولی یه انگشتش بهش نخورده 

برو با هزارتا پسر دوست شو ببین کدوم پسر قبول میکنه مجانی برای یه دختر ماشین و ایفون بخره؟ 

یا اومده میگه ماهی ۵۰ میلیون درامدشه بعد تاپیکاش میبینی منتظر چوص تومن سود سهام عدالت و درگیر دهک چندم واسه یارانه ست یا صدتا تاپیک کد دعوت بلو و ویپاد و طلایین و میلی گلد و … زده واسه چص مثقال هدیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
عزیزم یه سوال پوستی داشتم درخواست بدم یا همین جا پاسخ گو هستید (البته لطف میکنید🙏)

از من؟😐