2777
2789
عنوان

بچه ها ملت همش از وضع مالیه بدشون مینالن ولی تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 72 پست
میدونی اکثرا اونایی که می‌نالند وضعیت مالی‌شان عالیه توپ تکونشون نمی ده الان ۹۰درصد مردم ایران وضعیت ...

آره خوب شما درست میگین یه سر به دندونپزشیکیا و خدمات درمانی بزنین ببینم بازم نظرتون اینه 

من ازینا ک شما میگی کمتر دیدم

میخواد درسته نه میخاد 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا شما همه چیو به مردم حروم می‌دونین .قبلا مردم کار میکردم خونه و ماشین داشتن( عقده ماشین خوب ن ...

عزیزم من چه کاره ام که چیزی رو حروم کنم یا نکنم 

بعد هم مردم کجا قبلا ماشین داشتن بابام تعریف می‌کرد میگفت قدیمها  همه چی ارزون بود ولی پول نبود که بخری الان اکثریت جامعه چه مستاجر چه خونه دارش ماشین دارن قبول دارم گرونی شده اما همه چی هم فراهمِ و مردم همه چی دارن همه چی هم می خرن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

منم میام اینجا افسردگی میگیرم .

هزینه ی خریدای عید 

هزینه مهمونی دادناشون 

مسافرتاشون 

هزینه عملای زیباییشون 

یعنی یجوری حرف میزنن انگار مال این دنیا نیستن . یا شایدم من مال این دنیا نیستم

انقد راحت درمورد قیمتا صحبت میکنن انگار به بانک مرکزی وصلن و براشون مهم نیست

دوستم با خوشحالی بهم گفت شوهرم سورپرایزم کرده آیفون خریده بعدش از دهنش پرید رفته بودیم باهم بخریم یعنی یکسره دروغ میگن بگن همه چی عالیه

کسایی هم که وضعشون خوبه به همون اندازه دغدغه دارن دیگه تو زندگی

از ظاهر نمیشه قضاوت کرد که مثلا دخترداییم ماهی یازده حقوق میگیره رفته قسطی آیفون خریده اندازه ی پول چند ماه کارکردش

وقتی خیلی بی پولی ۲ تا مشکل داری غذا و اجاره خونه البته اگه بیمار نباشی

وقتی پولداری شونصد هزار تا مشکل داری 

غیرانتفاعی بچه ت

سفر اروپا و آمریکا 

خرید ملک و املاک ک مطمئن باشی رشد می کنه

خرید ماشین بهتر و به روزتر

لباس های برند

رستوران های بهتر

عوض کردن کلیه لوازم خانگی 

خرید لوازم خونگی جدید ک تازه اومدن 

مهمونی های دهن پر کن 

....

از همه مهمتر هم اینکه بتونی پول هات به اطرافیان فقیرت ندی و کلی باید مکر و حیله کنی ک بتونی سفت تا قبرت ثروتت رو بچسبی

جدی نگیر بابا ایرانیا سلطان چ.س ناله‌ن. حالا نمیدونم شاید همه جا همین باشه ولی خیلی از مردم ما واقعا ناشکر هستن و چشمشون داشته‌هاشونو نمیبینه. خیلی ها هم اعتقاد به چشم زخم و اینا دارن یا جوری رفتار میکنن که کسی ازشون توقع نداشته باشه. 

طرف هنوز چمدون سفرشو باز نکرده زنگ زدم حالشو بپرسم نمیدونست من خبر داشتم که رفته. گفتم خونه این؟ گفت آره من بدبخت کجا رو دارم برم دق کردم همش تو خونه! همیشه هم ادای مریضا و بی پولارو درمیاره اعتقاد شدید به چشم زخم داره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
عزیزم من چه کاره ام که چیزی رو حروم کنم یا نکنم بعد هم مردم کجا قبلا ماشین داشتن بابام تعریف می‌کرد ...

اگه نداشتن چون حداقل ۲.۳تا بچه داشتن که به پس انداز نمی‌رسید .مامان من همیشه خدا دو تا یخچالتش پر مرغ و گوشت بود با ۸نفر آدم الان گاهی وقتا خورشت ها رو با مرغ درست می‌کنه اونم ما لرا که هیچ وقت به مرغ نگاه هم نمی‌کردیم خوراک اصلیمون گوشت بود .با فروش طلا هامون صاحب خونه شدیم طلاهایی که مامانم ریز ریز از بچگی می‌خرید والا ۸نفر آدم خوردیم و پوشیدیم مامانم پس انداز جداگانه برام کنار گذاشته بود .الان همه سن بالاها میگن اگه ما کار کردیم کنارشم لذت بردیم اما شما فقط باید کار کنین .من تو جامعه ام با آدمای زیادی هم صحبت میشم هیچ‌کس راضی نیست حالا همه راضی ها ریختن تو این تاپیک اوکی حرفی نیست

اگه نداشتن چون حداقل ۲.۳تا بچه داشتن که به پس انداز نمی‌رسید .مامان من همیشه خدا دو تا یخچالتش پر مر ...

عزیز من به نسبت زندگی که اطرافیانم دارن  و دیدم نظرم رو گفتم

راضی هستم چون زندگی خودم اوایل ازدواجم خیلی خیلی سخت بود و الان بهتر شده انشاالله زندگی شما هم بهتر بشه ❤️

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
حالا باز این خوبهمن شنیده بودم اگه ناشکری کنی پولت میره و اگه شکرگذاری کنی پولدار میشیولی من هرچی پو ...

جلوی بقیه ناشکری میکنن و می‌نالند که به اصطلاح چشم نخورن ولی تو خلوت با خداشون حسابی شکرگزارن

البته نباید به مجازی اکتفا کرد فقط خیلیا تو مجازی رویاهاشونو بیان میکنن🤍

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗