2777
2789
عنوان

بچه ها ملت همش از وضع مالیه بدشون مینالن ولی تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 72 پست
بابا منظورم اینه همین پوبدارت مینالن بعدن میری تاپیکاشو میخونی میبینی پولدارن.... یا اینک ادم‌حس میک ...

اگه ۸۰ درصد جامعه وضع خوبی داشتن انقدر آمار افسردگی، خودکشی و اجاره نشینی بالا نبود 

نه عزیزم وضع مردم خوب نیست ولی مردم بلدن چطور با سیلی صورتشونو سرخ نگه دارن

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید
وقتی که طعم امکانات خوب رو بچشی؛ بیشتر میخوایهرچند وضعیت واقعا خیلی بده؛ کسی که بتونه مهاجرت کنه واق ...

دوستم می‌گفت دایی اش 3سال پیش دارو ندارش 200میلیون شد حسرت یه سفر به دلش موند مهاجرت کردن می‌گفت الان برا مسافرت رفتن ایتالیا دوتا ماشین خریده .بخاطر مشکلاتی که برا خانومش پیش اومد و نتونست تحصیلی رو ادامه بده پناهندگی بهش خورد میگه الان بخاطر اینکه بچه دارن دولت خونه داده و پول بهشون میده داییشم سه روز تو هفته کار میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از من؟😐

نه عزیزم😂 

یه عزیزی پست گذاشته بود پاک کرد من به ایشون ریپلای زده بودم😂

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

یکی از آشناهامون واسش خواستگار اومد بابای پسره گفت وضع مالیمون خوب نیست نمیتونیم عروسی بگیریم  پسرم یه خونه کوچیک داره برن زندگیشون رو شروع کنن پدر و مادر عروس هم قبول کردن 

بعدا فهمیدیم چندتا آپارتمان و خونه و مغازه دارن  خونه ی پسرش هم آنچنان کوچیک نبود دو خوابه بود 

هنوزم هرجا میشینن می‌نالند هیچی نداریم گرونیه بدبختیم بیچاره ایم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

کسی که مهاجرت میکنه خوب وضعش خوبه 

ولی چند نفر تو سایت گفتن اگر پول ندارید پس چطور برا عید اینقدر لباس و خرید کردید؟(تو تاپیک های عکس)الان دیگ نمیتونی با پول جمع کردن خونع و ماشین بخری مردم ترجیح میدن همون لحظه ازش استفاده کنند

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
دوستم می‌گفت دایی اش 3سال پیش دارو ندارش 200میلیون شد حسرت یه سفر به دلش موند مهاجرت کردن می‌گفت الا ...

به امید خدا زندگیشون بهترم بشه

متأسفانه واقعا کیفیت زندگی اینجا پایینه که حتی خیلی ها راضی میشن پناهنده بشن برن

منم داییم چندساله آلمان زندگی میکنه

وضعیتش خیلی بهتر شده نسبت به وقتی که ایران بود، یه مدت سختی میکشن ولی بعد کم کم وضعیت شون رو به مثبت پیش میره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
بابا منظورم اینه همین پوبدارت مینالن بعدن میری تاپیکاشو میخونی میبینی پولدارن.... یا اینک ادم‌حس میک ...

منم موافقم سطح رفاه مردم ایران متوسط رو به بالاست ولی قدر نمیدونن عادت کردن بنالن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

یه سریا عادت به نالیدن دارن

یکی از اقوام نزدیک خودم تو بانکه 

کلی می نالید منم دلم میسوخت براش

بعد دیدم خونه خرید تو یه شهر خیلی خوب زمین خرید

چقدر به خونه رسیدن یا از نظر تیپ و لباس هر سری میبینمش یه لباس جدید تنشه یه کیف و کفش جدید داره

یکی دیگه از اقوام اونم معلمه خانمه هم سرویس مدرسست

مغز ما رو خورده بود که وضعمون خرابه

بعد رفتن خونه ویلایی خریدن

خودشم طلای سنگین خریده بود

نمیدونم خجالت نمیکشن از این کاراشون

مردم نمیخوان اموالتون از دستتون بگیرن که

این همه نالیدن برای چیه واقعا

هییی این چه عدالتیه. من باید ۳۰روز واسه ۵ تومن برم بیام

واقعا دستمزدها غیرعادلانه تقسیم میشه

منم صبح تا غروب تو یه هایپر کار میکردم چیدمان و نظافت عین کارگر

برا ماهی ۵😏

اونوقت آرایشگاه بری چهارتاقیچی به موهات بزنه ۳۰۰هزار

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
کسی که مهاجرت میکنه خوب وضعش خوبه ولی چند نفر تو سایت گفتن اگر پول ندارید پس چطور برا عید اینقدر لبا ...

بعضیا فکر میکنن وقتی یکی میگه ندارم یعنی نون هم برای خوردن نداره 

تفکرشون خیلی مسخرست 

طرف نداره که توی جوونی یه خونه و ماشین بخره، همیشه غذای خوب بخوره؛ هر چند مدت یبار گوشی عوض کنه،‌ خونه عوض کنه و..

با تونه به کشوری که ما درش زاده شدیم، بخاطر منابع و پتانسیلی که داره و ارزش پول، واقعا ندارن

الان بری کلاس خصوصی بگیری اوتم نه بایه معلم خاص میشه جلسه ای ۵۰۰ هزار

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
به امید خدا زندگیشون بهترم بشهمتأسفانه واقعا کیفیت زندگی اینجا پایینه که حتی خیلی ها راضی میشن پناهن ...

دوستم می‌گفت به همه میگه مهندسم درصورتی که پیک یه رستورانه و مهر پناهندگی خورده بهشون با اینا صمیمی ای بهشون گفته .می‌خوام بگم مردممون تنگ نظرم طرف سفر شمال و دو تا النگو و ماشین ایرانی و مهاجرت رو برا هم‌وطنش زیاد میبینه .