2777
2789
عنوان

میدونم بی ادبیه ولی یه سوال دارم

1947 بازدید | 98 پست

ببخشید بعضیا میگن ناخواسته باردار شدیم و اصلا نمیدونستیم میشه بگید چطوووری؟؟؟یعنی خودشون نمیدونن؟😐

الان دوستم ازدواج کرده میگه انقدر میترسونن آدم و که ناخواسته شدیم میترسم همش 

والا منم اینجورم

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به صورت گرده افشانی میشه ناخواسته🤦‍♀️

دلیل میارن اونا که قانع کنن خودشون رو میگن ناخواسته بوده نکه نخواستن یهنی به هر طریقی شده نزاری

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

ببین مثلا خواهرشوهرم قرص هاشو نامرتب میخورد باردار شد .یا طبیعی جلوگیری کردن هم ریسک بارداری ناخواسته اش بالاس...

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

جلوگیری درست نباشه میگن ناخواسته.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////‏بیا آرزو کنیم!آرزو کنیم که تمامِ آن‌ هایی که قد‌هایشان تا نصفِ سطل آشغال‌ هایِ بزرگ توی خیابان هم نیست،تا کمر تویِ سطلِ آشغال های شهر،آویزان نباشند،آرزو کنیم بچه ای که تعریف مزه‌ ی خوبِ پنیر پیتزا را فقط از هم کلاسی‌ هایش شنیده و تا به حال هم خودش تجربه نکرده دیگر برایش مزه‌ ی هیچ غذایی،معما نباشد و این همه فقر زورش به ایمان ما غالب نباشد،بیا آرزو کنیم!برای ما آرزو تنها چیزی است که هنوز هم مجانیست،هنوز هم مُجاز است،هنوز هم اختیارش دستِ خودمان است!💔💔

بیشتر ببینید

روش درستی رو برای جلوگیری ندارن یا نصفه نیمه انجام میدن بعد میگن ناخواسته شد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
الان قرص اثر ندارن

کاملا هنگ بودم

فک کن دوساعت بعد رابطه دوتا اورژانسی همزمان خوردم

البته الان گاها پسرمو صدا میکنم خداداد🤭

اما امیدوارم هیچکس اون بار روانی منفی بارداری ناخواسته رو حس نکنه هیچوقت 

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟