2777
2789

ما باهم هفته قبل حرف زدیم ک فلان قدر به خاهرشوهرم بدیم بعد رفتیم جلو درخونشون خودش پول و گذاشته بود تو پاکتا بعد روی پاکتو بد نوشت ی پاکت دیگه برداشتم نوشتم گفتم پول و بده بزارم توش نمیداد قابمکی انگار میخاست عوض کنه نبینم بعد دیدم گفتم چرا اینجوری گذاشتی گفت داداشم گفته من انقدر میزارم توام انقدر بزار حق نداشتم ناراحت بشم 

بعد این خاهرشوهرم تو اینجا ک غریبم رفتم عمل کردم مادرمم پیشم نبود نیومد ملاقات ی ابم دستم بده 

بعد ی حس بد گرفتم انگار شوهرم ب حرفتی من ارزش قائل نیست رفت شیرینی هم خرید بااینکه گفتم لزومی نداره ک داری پول عیدی میدی هم به دختر ازدواج کردش هم به نوه هاش هم دختر تو خونش ولی اصلا قبول نکرد حرفمو

خسته ام از جنگ با زندگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش تو روابطشون دخالت نکن

خب اون پولی ک خرج میکنه از زندگیه منه خیلی جاها به خاطر‌ اینکه میگه کار دارم من از دل خودم زدم چرا باید خرج خاهرشو بچه هاش کنه که سه متر زبونم برا من دارن

خسته ام از جنگ با زندگی

دخالت نکن مگه برا تو شوهرت کم میذاره سالی یکباره

ن کم نمیزاره اما زورم میاد ادمی ک به من بی احترامی میکنه پولی ک مال جفتمونه ببره به خاهرشو بچه هاش بده

خسته ام از جنگ با زندگی

مردا به خانوادشون میرسن خل میشن عیب نداره سالی یه باره من خودم وسط و میگیرم که اونم راضی باشه چون رف ...

بخدا منم همینم همیشه احترام گذاشتم اما بی احترامی دیدم تازه رفتیم خونشون خاخرش برگشت ما از دو شهر متفاوتیم یکی دیگه از زن عموهاشونم از شهر ماست گفت اون زن عموم چون ازون شهره ادم نفهمیه منم فقط تو صورت خاهرشوهرم نگاه کردم ب منم توهین کرد

خسته ام از جنگ با زندگی

خب اون پولی ک خرج میکنه از زندگیه منه خیلی جاها به خاطر‌ اینکه میگه کار دارم من از دل خودم زدم چرا ب ...

میدونم چی‌میگی

ولی وقت از ارادت خارجه خرص نخور

صدقه سر بچه هات

اصلا نگاه نکن ک حرص نخوری چون نهایتا مردا کاری ک دوس دارن میکنن

دخالت نکن زندگی خودت خراب میشه

بیشتر اونا تو زمدگی من دخالت میکنن من حق دارم درمورد پول مشترکمون نظرمو بگم بالاخره شوهرم بیرون کار میکنه منم تو خونه جون میکنم

خسته ام از جنگ با زندگی