2777
2789
عنوان

شوهرم جای نظر پرسیدن از من از برادرشوهرم نظر میپرسه انگار اون زنشه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست
ن کم نمیزاره اما زورم میاد ادمی ک به من بی احترامی میکنه پولی ک مال جفتمونه ببره به خاهرشو بچه هاش ب ...

یه سری رودربایستی ها دارن که برا شما مهم نیست اما برا همسرت مهمه چون زیاد پیش نمیاد به نظرم نادیده بگیر.

میدونم چی‌میگیولی وقت از ارادت خارجه خرص نخورصدقه سر بچه هاتاصلا نگاه نکن ک حرص نخوری چون نهایتا مرد ...

اخه مشکل اینه ما بچه دار هم نمیشیم مشکل از شوهرمه این رفتارارم میبینم میگم من خولم موندم تو این زندگی 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کم شعوریشه،فقط رفت و آمدت و کم کن آرامشت بیشتر میشه.

اره همینکارو کردم اگه شوهرم دست بکشه بخدا بدترین بلاهارم سرش اوردن انگار جادوش کردن ی عمر بابام اینجوری مادرمو عذاب داد الانم شوهرم همون شکل منو 

اخه مشکل اینه ما بچه دار هم نمیشیم مشکل از شوهرمه این رفتارارم میبینم میگم من خولم موندم تو این زندگ ...

خب با همین قضیه تهدیدش کن بگو من تو لین زندگی احترام ندارم شاید نشست سر جاش

ولی تجربه دارم وقتی کاریو بخوان بکنن مردا نهایت یواشکی میکنن مثل خود ما😅

خب با همین قضیه تهدیدش کن بگو من تو لین زندگی احترام ندارم شاید نشست سر جاشولی تجربه دارم وقتی کاریو ...

اره تازه شوهرم دست پیش میگیره پس نیفته انقدر خانوادتن ادمای وقیح و پررویی ان برعکس ما همه بی سرزبون و تو سری خور

بیشتر اونا تو زمدگی من دخالت میکنن من حق دارم درمورد پول مشترکمون نظرمو بگم بالاخره شوهرم بیرون کار ...

نظرتو بگو که دفعه بعد بدون اینکه بهت بگه یواشکی کارهاشو بکنه حق با توعه اما باید سر یک موضوع هایی که به تو آسیبی نمیرسونه کوتاه بیای مردها نمیشه با داد و دعوا کنترل کرد  

تا حالا تهدید کردیجواب نداده؟

اره گفتم خستم کردی هم خودت هم خانوادت دلخوشی ندارم تو زندگی میخام جدا بشم خیلی راحت گفت برو جدا شو فکر کردی جلوتو میگیرم