2777
2789

بعد از آبکش با گوشت مخلوط کن و بخور

دوباره نذار بپزه (یا به قول بعضیا دم) 

به قول بعضیا دم کردن باعث میشه خیلی خیلی خیلی خیلی بدمزه و بدشکل بشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بدون دم اصلا خوشمزه نمیش امتحان کردم

وای نه دم کردی خیلی بدمزه میشه من دوبار دم کرده خوردم حالم بد شد بالا اوردم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

گوشت چرخ کرده رو با سویا خیس خورده با پیاز رنده شده میکس میکنی 

بعد تفت میدی  سیب زمینی نگینی سرخ میکنی می‌ریزی تو گوشتا بعد که تفت دادی و پخن دو قاشق رب اضافه میکنی دوباره تفت میدی و هم میزنی بعد ادویه میزنی دو لیوان آب می‌ریزی توش هم میزنی بعد صبر میکنی روش به روغن بیاد 

بعد ماکارونی رو که ابکش کردی لایه لایه ماکارونی و موادا رو می‌ریزی همین

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
بدون دم دلدرد میگیره ادم

پاستا هم همینطور درست میشه

کل دنیا اینجوری درست میکنن کی دلدرد گرفت؟

بیشتر ببینید

من دوستم بهترین ماکارانی پخته بود که تا با عمرم خورده بودم و کلا همه ماکارانی هاشو میپسندیدن هنوزه مزه اش دهنم مونده . دو تا فلفل تند ، ۲ حبه سیر ، یه دونه بادمجان سیاه ، سیب زمینی ، پیاز ، رب ، یا سویا یا گوشت مرغ بود و فلفل دلمه ای اینا مواد سس اش بودن همشونو تفت میداد دو تا تابه جدا جدا مخلوط میکرد ، تلخی بادمجونو میگرف تفت میداد،تو یکی سیب زمینی تفت میداد فلفل دلمه سیر و پیاز کلا بعد همه مواد رو میریخت رو هم رب میزد ، و اگه سس تای مهرام دارید از اونم بریزید محشررررر تر میکنه طمع رو . و توی موادش گوجه هم بود البته بدون پوست . ادویه هم زردچوبه ، نمک و ادویه کاری میزد تمام .

ادویه خوشمزه کننده ماکارونی فقط و فقط آویشن اونم به مقدار زیاد من حداقل دو قاشق میریزم داخل مواد ماکارونی ، اول پیاز داغ فراوان درست می‌کنم خوشمزگیش به اینم هست بعد گوشت چرخ کرده فقط اضافه میکنم ادویه ها زردچوبه دارچین فلفل سیاه میزنم بعد سرخ شدن گوشت خواستی میتونی فلفل دلمه و قارچ هم اضافه کنی بعد رب کنارش سرخ میکنی قشنگ دو سه قاشق تا موادت قرمز بشه آخر سر آویشن اضافه میکنی ، به آب ماکارونی هم زردچوبه میزنی روغن نمیریزی چون باعث میشه مواد به ماکارونی نچسبه بعد اینکه آبکش کردی ماکارونی هم از حد معمول کلا زودتر آبکش کن زنده تر بعد با مواد گوشتی قاطی کن بریز داخل قابلمه من توی مواد سیب زمینی اصلأ نمیزنم خوب نمیشه عوضش ته دیگ سیب زمینی میذارم عالی میشه یبار درست کنی اینجوری خیلی خوشتون میاد