سلام دوستان. هرگز و هرگز اشتباه منو نکنید..
سالها پیش حدود ۷ سال پیش خواهرم به یه طالع بین توی کرمان البته له صورت حضوری مراجعه کرده بود...
برای من اونموقع اینجوری گفت که طالع بینه بهش گفته در آینده توی یک کشور غیر مسلمان زندگی خواهد کرد و با همسرش ساکن خواهند شد. گفته بود شوهر آینده ش نامی ۵ حرفی خواهد داشت که یه حرف اون اسم ی هست.
و گفته بود فرزندی متولد میشه و به جمع خانواده اضافه میشه.... اینها چیزهایی بود که خواهرم گفت...
مقداری رو سانسور کرده بود.
همون موقع من در صدد بارداری بودم و توی اقدام با رژیم سخت که دختر حامله بشم.
و بالاخره حامله شدم و ماه سوم که بودم خواهرم از سفر تفلیس برای بچه ی تو راهی من هدیه خریده بود. یک دست لباس پسرانه...
از دیدن لباسها متعجب و عصبانی شدم اما به روی خودم نیاوردم.
تا اینکه ماه پنجم فهمیدم بچه ی تو شکمم پسره... اونجا بود که خواهرم گفت فالگیره گفته بوده نوزادی پسر متولد میشه و خواهرم برای اینکه من ناراحت نشم جنسیت رو نگفته بود.
همون موقع بود که ازدواج خواهرم با آقایی که ساکن هلند بود منتفی شد به دلایل اعتقادی... خواهرم منصرف شد.
پس با خودم گفتم این چیزایی که فالگیر گفته اتفاقی بوده..
پسر من متولد شد و دقیقا تولد دوسالگیش خواهرم با یه هم دانشگاهیش ازدوااج کرد و اما ۴ سال بعد که همین تابستان گذشته باشه به انگلستان مهاجرت و اونجا ساکن شدن...
این موضوع باعث شد به فکر بیفتم تا اون فالگیر رو پیدا کنم و باهاش تماس بگیرم که ای کاش نمی کردم...
الان دو ماهه که شب و روز ندارم چون حرفهاش وحشتناک بود.