2777
2789

سلام دوستان. هرگز و هرگز اشتباه منو نکنید..

سالها پیش حدود ۷ سال پیش خواهرم به یه طالع بین توی کرمان البته له صورت حضوری مراجعه کرده بود...

برای من اونموقع اینجوری گفت که طالع بینه بهش گفته در آینده  توی یک کشور غیر مسلمان زندگی خواهد کرد و با همسرش ساکن خواهند شد. گفته بود شوهر آینده ش نامی ۵ حرفی خواهد داشت که یه حرف اون اسم ی هست.

و گفته بود فرزندی متولد میشه و به جمع خانواده اضافه میشه.... اینها چیزهایی بود که خواهرم گفت... 

مقداری رو سانسور کرده بود.

همون موقع من در صدد بارداری بودم و توی اقدام با رژیم سخت که دختر حامله بشم.

و بالاخره حامله شدم و ماه سوم که بودم خواهرم از سفر تفلیس برای بچه ی تو راهی من هدیه خریده بود. یک دست لباس پسرانه...

از دیدن لباسها متعجب و عصبانی شدم اما به روی خودم نیاوردم.

تا اینکه ماه پنجم فهمیدم بچه ی تو شکمم پسره... اونجا بود  که خواهرم گفت فالگیره گفته بوده نوزادی پسر متولد میشه و خواهرم برای اینکه من ناراحت نشم جنسیت رو نگفته بود.

همون موقع بود که ازدواج خواهرم با آقایی که ساکن هلند بود منتفی شد به دلایل اعتقادی... خواهرم منصرف شد.

پس با خودم گفتم این چیزایی که فالگیر گفته اتفاقی بوده..

پسر من متولد شد و دقیقا تولد دوسالگیش خواهرم با یه هم دانشگاهیش ازدوااج کرد و اما ۴ سال بعد که همین تابستان گذشته باشه به انگلستان مهاجرت و اونجا ساکن شدن...

این موضوع باعث شد به فکر بیفتم تا اون فالگیر رو پیدا کنم و باهاش تماس بگیرم که ای کاش نمی کردم...

الان دو ماهه که شب و روز ندارم چون حرفهاش وحشتناک بود.

چی گفت مگه ؟ چیز بدی گفت ؟ 

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لایک 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

خب ادامه اش

لایک کن

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید