2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم این خواستگارمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 101 پست
شماره یکی بهت میدم درخواست دوستی بده آنلاین ببین بهت چی میگه اگ لازم باشه باید هزینه کنی فداتشم

مشاور؟

فال و دعا و اینا دوست ندارم انجام بدم

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا تقصیر خودم بود که هی پیگیری کردم درموردش و صفحه کاریش رو چک کردم و توی ذهنم فانتزی ساختماولین ...

ببین من ین بار همینجوری شدم. بعد از دوسال اون ادم پشیمون شد یه فرصت دپباره خواست. من تو این دوسال ادمای بیشتری رو دیده بودم. تجربه ام بیشتر شد. فرصت مجدد بهش دادم وقتی اومد فکر میکنی چه حسی داشتم؟؟ 

تمام مدت خواستگاری پیش خودم میگفتم واقعا من عاشق این شده بودم؟ همچین چیز خاصی هم نبود که!! 

میبینی. همه چی به ذهن خودمون بستگی داره نه اون ادم 

ببین من ین بار همینجوری شدم. بعد از دوسال اون ادم پشیمون شد یه فرصت دپباره خواست. من تو این دوسال اد ...

دقیقا میفهمم چی میگی

من دلم از این میسوزه که ما اینقدر اینارو معطل کردیم و یه جورایی بی احترامی شد بهشون که این آشنایی رو به فنا دادیم و دیگ هیچ پلی واسه برگشت نذاشتیم

فقط از خدا میخوام هرچی صلاحمه برام رقم بزنه...همین😭

مرسی از حرفات عزیزم خیلی دلگرمم کرد

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

نمیخوام برگرده دیگ 😭ناراحتم از اینکه شخصیتم خرد شد اینجوری

عزیزم ناراحت نشو برا هر. دختر خواستگار میاد ومیره گلم دلیل بر خرد شدن نمیشه عزیزکم که. اتفاقا شاید آدم خوبی نبوده خدا نجاتت داده عزیزم گلم خودت را برا چی ناراحت میکنی عزیزم 

چرا معطل کردی

شرایط اشنا شدن نداشتم

دانشگاهم یه شهر دیگ بود کار انتقالی ام جور نمیشد 

امسال هم جور نشد و بهشون گفتیم اگر میخواین اشنا بشیم بیشتر باید صبر کنید یه ۶ ماه کخ کار انتقالی ام جور بشه 

اینا هم اومدن ولی عین برج زهرمار بودن خودشو خانوادش 

احساس میکردن سر کار گذاشتیم شون 

ولی درصورتیکه اینجوری نبود واقعا شرایط ازدواج رو نداشتم بخاطر دانشگاهم....انتقالی ام ۵۰ ۵۰ بود جور شدن یا نشدنش

عزیزم ناراحت نشو برا هر. دختر خواستگار میاد ومیره گلم دلیل بر خرد شدن نمیشه عزیزکم که. اتفاقا شاید آ ...

قربونتون برم که اینقدر مهربونید 

ناراحتم از اینکه چرا اینقدر معطل شون کردیم که تهش اینجوری بشه 

اولین بار بود که بعد مدتها یکی اینقدر به دلم نشسته بود 

دیگ بهش فکر نکن 

به درک ک ازت خوششون نیومد حالا طرف تحفه ای نبوده ک

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
دیگ بهش فکر نکن به درک ک ازت خوششون نیومد حالا طرف تحفه ای نبوده ک

نه واقعا خیلی معمولی بودن حتی به لحاظ مالی از ما پایین تر بودن 

ولی به دل من نشسته بود لعنتی😭