2777
2789
عنوان

قراره دنیامو عوض کنم 💎🫂

233 بازدید | 30 پست

خبب اول از همه سلام 🤍🖇

این تاپیک رو اینجا به یادگار میزارم که بمونه 

امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ .تصمیمای بزرگی برای زندگیم گرفتم .

دوس دارم یه ادم دیگه بشم کلی پیشرفت کنم توی زندگیم .انگیزه های ریز و درشت برای خودم دست و پا کنم💫هدفای بزرگی توی ذهنمه که انشاالله قراره به تک تکشون تیک بزنم 🌼❤

امروز به خودم قول میدم که:

🌼دانشگاهی که دوس دارم قبول شم .

🌼گواهینامه بگیرم .

🌼پول و پس انداز برای خودم داشته باشم و صرفه جویی کنم توی همه چیز 

🌼طلا بخرم برای خودم .

🌼لباسایی که دوس دارم .جاهایی که دلم میخاد برم .عطرای گرون قیمتی که دلم میخاد به تک تکشون برای خودم فراهم کنم 

🌼مهم تر از همه قول میدم تک تک زحمتای مادر پدرم و همسرم جبران کنم که خیلی زحمت کشیدن 

ما لایق بهتریناییم .پس قطعا کم نمیارم قول میدم به خودم تک تک کارایی که بهم ارامش میدن و لازمن رو انجام بدم 🫂

دوس داشتم شریک این لحظاتم باشین و لطف کنید برام دعا کنید که تاپیک بعدی قبولی دانشگاه یا گرفتن گواهینامه یا خرید طلا باشه ❤

الهی شکرت .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای اسی با این تاپیکت منم انگیزه گرفتم منم نمیخام امسالو با فکر کردن به چیزای بد هرچی که ناراحتم کنه حرف بد فوش دعوا اصلا فکر نکنم و کار خودمو راه بندازم چون میدونم یک روزی یکاری‌میکنم که بچه های فامیل حسرتشو بخورن

۱۴۰۳ عر زوم افسرگی خوب چی رسی بهم جز نمیره بد درسته کسی کاری نداره به نمره بوم ولی خودم دیدم دوستام همه ۲۰ من کم و امسال میخام قوی ادامه بدم 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

من ازونایی بودم که با یک حرف خانواده عین این سوسولا افسردگی میگرفتم اما امسال تصمیم گرفتم اینکارو نکنم ولی باز اون حس بده بهم برگشت ولی با تاپیکت بهترین حس رو گرفتم موفق باشی

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

وای اسی با این تاپیکت منم انگیزه گرفتم منم نمیخام امسالو با فکر کردن به چیزای بد هرچی که ناراحتم کنه ...

افرین 🫂

قطعا بخای میشه تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیوفته .

دنیا به ادمای که تلاش میکنن همه چی میده 🙌

الهی بزودی تاپیک موفقیت هاتو ببینم 

به خودت قول بده به دنیای جدید درست کن برای خودت .

افرین 🫂قطعا بخای میشه تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیوفته .دنیا به ادمای که تلاش میکنن همه چی میده 🙌ال ...

چقدر تو مهربونیی😍

مرسییی عزیزم🙂💖

من ازونایی بودم که با یک حرف خانواده عین این سوسولا افسردگی میگرفتم اما امسال تصمیم گرفتم اینکارو نک ...

دقیقا نقطه شروع همینجاست که بهت بر بخوره و برای خودت کاری کنی 🤷‍♀️❤