2777
2789
عنوان

تجربه ی وحشتناک من از مکالمه با یک طالع بین

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 40 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

..

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید

کدوم حرفا وحشتناک بود 

همیناییکه اتفاق افتاد ؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

فالگیر به من گفت همسری داری که خیلی قلب پاک دست پاک هست و پیش خدا خیلی عزیزه... مدام میگفت می دونی خیلی دوست داره... قدرش رو بدون... بعدش گفت طالع ازدواجت با این شوهر شکسته میشه ... گفتم ما با هم خیلی خوبیم مشکلی نداریم... گفت در سالهای آینده وقتی لچه ی دومت هنوز بالغ نشده همسرت رو از دست میدی...منظورش فوت بود...

و گفت پسر بزرگترت مهاجرت میکنه. اما خودت همینجا می مونی و بعد از چند سال تنهایی ستاره بختت دوباره با شخصی جفت میشه که می شناسیش و بعدش همه چی خوب پیش میره.

ما انسان‌ها همیشه ناسپاسیم ، خدا برگشته به ما گفته پیش فالگیر و جنگیر و دعا نویس جادوجنبل کن و طالع بین نرید ایاالنهاس نرید 

بعد الان قشر پولدار جامعه شدن این بالاییا 

الان اسی تو با این کاری که کردی هر روز عذاب وجدان و زجر ولت نمیکنه برای چی میرید آخه