2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245325 بازدید | 961 پست
راستش خیلی سنگین هست مهریه دیگه نیازی به چهارتیکه نبود ،بازم من فقط پست اولو خوندم خبر ندارم از باقی ...

عزیزم مهریه ربطی به سکه نداره کالا رو دوطرف میا ت تو خونه خودشون سکه که قرار نیس گرفته بشه از داماد والا دادگاهم خدای نکرده برن شاید هر پونزده ماه یه سکه ببرن برای داماد 

حالا این‌ک حرف عوض کردید هیچی 

ولی ۲ماه برا عقد خیلی زوده  واقعا پس شناخت چی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مهریه ربطی به سکه نداره کالا رو دوطرف میا ت تو خونه خودشون سکه که قرار نیس گرفته بشه از داماد ...

خوب بالاخره طرف با زندگیش قمار میکنه دیگه اگه کار به طلاق کشیده بشه تا نفس اخر ازش مهریه میگیرن 

وقتی تناقض در رفتار دختر و خانوادش دیده ترسیده 

عزیزم مهریه ربطی به سکه نداره کالا رو دوطرف میا ت تو خونه خودشون سکه که قرار نیس گرفته بشه از داماد ...

درسته ولی خب خدایی تو این اوضاع کم پیش میاد کسی اینجوری عدد مهریه بنویسه ،شاید من بودم میگفتم ۱۴ تا سکه و اون سه دنگ که خودشون میخوان بدن با نصف جهیزیه یا مثلا سه چهارتیکه وسایل برقی ،اگه درست خونده بودم ۱۱۰ یا ۱۱۴ تابود ،انصافا عددشم وحشتناکه با این قیمت سکه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

حالا این‌ک حرف عوض کردید هیچی ولی ۲ماه برا عقد خیلی زوده واقعا پس شناخت چی

دقیقاااا باید حداقل ۶ماه اشنایی باشه بعدش ۶ماه هم نامزدی روی هم دیگه جمعا یکسال رفت امد کنن مطمئن بشن  

اشنایی تا ازدواج نباید زیر ۶ماه طول بکشه 

درسته ولی خب خدایی تو این اوضاع کم پیش میاد کسی اینجوری عدد مهریه بنویسه ،شاید من بودم میگفتم ۱۴ تا ...

پسره فقط با خرید کالا مشکل داش میدونه نقده مهریه حالا نسیه س کی داده😅چقد پسرا حساب کتابی شدن چه زمونه ای شده

مهریه مزخرفه. من ۴ سال تو دادگاهها بودم. تهش هم بخشیدم. 

قانون مزخرفیه. زن هر چی تو خونه کار کنه جایی دیده نمیشه. مرد مال و اموال بخره جمع کنه. بعدم برا فرار از مهریه بزنه به نام این و اون.

نه دیگه ما ظالم نیستیم که از طرف سیر بشیم پرتش کنیم بیرون

چه عجب این قلم رو نیستید آفرین😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

مسخره بازیا چیه خب اگر اینجوره پسره اصلا دل نبسته بهش که اینقدر راحت کنار میره

کلا دوماهه باهم اشنا شدن و این همه جلو رفتن 

این تناقض در رفتار دختر خانوادشو هشداری برای ادامه رابطه دیده