2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245824 بازدید | 961 پست

استارتر حرفتون را عوض کردید و حس خوبی نگرفتند، همون اول یه چیز میگفتید و تمام، نه اینکه هر دفعه خودتون یا پدرتون به حرف بزنند.

درستش اینه که مثل عروس اولی بگیرند، نه شما پایینترید نه اون عروس پس اندازه هم‌

۱۱۴ تاشو به زن نمیدنیکجا هم نمیدنقسطی میشه و با توجه به قیمت سکه الان شده سالی یکی یا دوسالی یکی ک ب ...

ببین یه دختر هیچوقت براحتی از یه زندگی دست نمیکشه ببین اون مرد چیکار کرده ک بیچاره میخواد برگرده سرپله اولش....بنظرم مردی ک ب خودش مطمئنه ریگی ب کفشش نیست مشکلیم با مهر نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اول گفتی رسممون نیست بنده خداانگشترنشون ووسایلشوگرون گرفته دیگه حتماپول آنچنانی نمونده براش گرونت ...

نداره ب من میگفت مدارم بخدا من هیچی ازش نمیخواستم چیزای دیگه رو کوتاه میومدن

اخه وقتی پیام داده نمیایم منم جواب ندادم دیگه بهش

ببین جونم از رو تجربه بت میگم حالا به این مورد کار ندارم کلی میگم خودتو کم نزاری مثلا از طلا و مراسم بزنی که طرف در نره ..حالا برات اینا مهم نباشن ی چیزی وگرنه تو دلت می مونه ...بعدشم ارزشت میره پایین طرفم توقعش میره بالا که از همه چی باید بزنی

من خودم از نامزدی تا بعد ازدواج انقد کوتا اومدم و حسرت خیلی چیزا دلم موند..ولی بعضیا رو می بینم انقد زرنگن و رو دارن و توقع شون بالاس..اونا برد کردن..چون یجا هم کوتاه بیان بچشمشون میاد

قشنگم غصه نخور صبر کن درست میشه. نشد هم به درک حتما مصلحتت این بوده به مصلحت خدا شک نکن. اصلا هم زنگ نزن. اگه زنگ زد بگو بهتره بزرگترا با هم حلش کنن من چیزی نگم بهتره باعت سوتفاهم میشه 

آخه دقیقا برا زنداداششم همین کارارو کردن در صورتی ک من گفتم نمیخوام برام جشن عقد بگیری

حق دارید خانم من نمیگم شما یا ایشون مقصر هستید، همه الان ترس دارن، اعتمادی وجود نداره، من می‌دونم اون پسر انقدر فکرش درگیر بوده و ترس داشته که جا زده، شرایط جامعه و قیمت سکه رو در نظر بگیری طبیعیه که بترسه و اعتماد نکنه،

خیییییلی دل داشته ۱۱۴ تا سکه رو قبول کرده. ماشین سنگینش تازه اگه  F۵۰۰ نیو فیس باشه قیمتش ده میلیارده یعنی قیمت سکه ها بیشتر از ماشینه. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

سادگی کردی چرا گفتی رسم نداریم؟

اینجور حرفارو بسپار ب بزرگترا اول با اونا مشورت کن

حرفتون رو یکی کنید 

حالا یه جهیزیه چیه مگه

جهیزیه ساده الان بخری یه میلیارد پولشه کجایی

بعد واس مردا چند تا سکه میندازن ک اونم نمیدن 

اینقدر اه و ناله میکنن ،الان دیگ مرد پیدا نمیشه همه از دم بی مسئولیت و ترسو

کاربری دست دو نفره
نداره ب من میگفت مدارم بخدا من هیچی ازش نمیخواستم چیزای دیگه رو کوتاه میومدن

خب شما مگه وضعیتشو نمیدونی یا هنوز زیاد آشنا نشدین باهم ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
هیچیییی .‌‌‌...هیچی دختر ب چش نمیادی مهریه چیه مگ؟!ینی واقعا عرضه اونم ندارن اقایون!

جهیزیه که وظیفست باید بدن 

خودمم اگه بخوام زن بگیرم  جهیزیه باید تمام و کمال بدن 

ولی خب مهریه کم‌باشع بهتره

مرد