2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 246177 بازدید | 961 پست
پسره ماشین سنگین داره میتونه تهیه کنه

ببخش ولی فکر می کنم طمع کردید .شاید اون عروس همینجوری آوردن بدون هزینه ای .شما باید شرایط خودتون میگفتید اون عروس چیکار داشتید شاید فرهنگ  ورسوم اون عروس کلا فرق داشته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دارم میگم آدم ازدواج نکنه بهتره اونم با این شرط و شروطا

بله

خب ازدواج نکنید😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
جهیزیه که وظیفست باید بدن خودمم اگه بخوام زن بگیرم جهیزیه باید تمام و کمال بدن ولی خب مهریه کم‌باشع ...

وظیفس؟!کدوم قانون اینو گفته وسیله خونتو پدر زنت باید بده؟اگر بده داره لطف میکنه پررو نباش

جهیزیه که وظیفست باید بدن خودمم اگه بخوام زن بگیرم جهیزیه باید تمام و کمال بدن ولی خب مهریه کم‌باشع ...

بشین تا بت زن بدن!!!

وظیفه نیس لطفههه ک البتهههه همه لیاقتش رو ندارن مق اینک! 

ریپ نزنین کلا نمیخوام بحث کنم با ادم بی منطق!

جهیزیه وظیفه اس بعد مهریه کم باشه بهتر؟ نه برادر مهریه کم میخوای به جهیزیه مختصر هم باید قانع باشی

وظیفس؟!کدوم قانون اینو گفته وسیله خونتو پدر زنت باید بده؟اگر بده داره لطف میکنه پررو نباش

ولش کن ...تو تخیلاته 

فک کنم بیرون رفتنی باید دزدگیر ب خودش وصل کنه ی وق نزدنش...با این حجم از نایاب بودن!

انگار دختره اضافه اس این منت میذاره

طرف نخواسته بیاد بشینه سر میز مذاکره زده به ریشه ماجراباید چیکار کرد بنظر شما؟! رفت به زور آوردش سر ...

نخیر من از اوناش نیستم

داره میگه چندماه باهم در ارتباط بودیم وقت علاقه احساسات و انرژیش رو برا این رابطه گذاشته این آقا کاملا حق داره که بترسه با این شرایط دلار و سکه وضع مملکت پیش خودش فکر کرده قراره همیشه این خانوم بزنه زیر حرفش یا حرفش رو عوض کنه

همه عین شما هیجانی تصمیم نمی‌گیرن و برن سراغ نفر بعدی 

مذاکره پنج به علاوه یک هم نبوده

وقتی برا یه رابطه ای انرژی گذاشتی باید یه جاهایی منطقی برخورد کنی و اروم و تلاشت رو برا نگه داری ازش بکنی 

مشکل نسل ما دهه هشتاد شده این که تا یه چیزی برخلاف میلمونه فکر میکنیم باید بزنیم زیرش و بریم سراغ بهترش

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

هستش مشکلی ندارد ولی اینکه اینجوری گفته بده .خب چرا یبارکی گفته نماییم خب باهات صحبت که میکرد که من چون فکر کردم کالا نمیگیرم طلای گرونتر خریدم پول ندارم لطفا کالاها و حذف کنید . یا خانوادشون می‌فرستاد با خانوادت حرف بزنن . البته هر دوش اول خودش به تو می‌گفت ذهنت آماده بشه تو هم به خانوادت میگفتی خانوادشون میومد به خانوادتون می‌گفت خب شمام درک میکردین کالارو نمیخاستین مثلا دیگه نه اینکه یهو بگه نماییم. 

پدرت شاید روش نشده به بگه سکه خونه . کلی گفته هر چی واسه اون عروسته

خیلی چیز عجیبی نگفتید وسیله خونه خودشه مگه باید پدر شما بده مردها چقدر بی غیرت شدن بگو شما تلاشت رو ...

چیز عجیبی نیست؟ ۱۱۴ سکه به اضافه سه دنگ خونه کم چیزیه؟ شما خودت توان پرداخت این هزینه رو داری؟؟ 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.