2777
2789
عنوان

کسایی که از طلاق توافقی سر درمیارن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبر مرگش میخواد 30 گرم بگیره حق طلاقم بده گمشه بره یعنی چی که هم مهر ببخشی هم اجرت المثل هم 30 گرم به آشغال طلا بدی که فقط پسرتو بگیری؟آقا زحمت بکشه بیاد یه دادگاه؟اصلا اینجوریه برو مهرو همه چیتو بزار اجرا ببینم کی آخر سر گم میشه میره طلاق میده

همین کار رو کردی که این بلا سرت اومدهببخشیدا ولی ما ی ضرب المثلی داریم که شدیدا بهش ایمان اوردم جلو ...

کتک که خوردم اما جوری نزده کبود یا زخمی بشم 

خودش میگه قانون بلده و میدونه چیکار کنه 

ترسو که خیلی هستم شرمنده پسرم با این مادر ترسو 

دو راه داره یا باهم برید دفتر خدمات و دادخواست توافقی رو با شرایطی که میخوایید تنظیم کنید و پیش قاضی ...

عزیزم همه چی باهم تنظیم میشه ؟

یعنی مینویسم بخشش همه چی در ازای حضانت ؟نمیتونه دیگه زیرش بزنه ؟

کتک که خوردم اما جوری نزده کبود یا زخمی بشم خودش میگه قانون بلده و میدونه چیکار کنه ترسو که خیلی هست ...

با ی وکیل خوب مشورت کن

شرایط توافقت رو بنویس بزار جلوش بگو اینه میخوای بسم الله نمیخوای من نمیرم برو خودت دادگاه درخواست طلاق بده

توصیه میکنم طلاهاتم ببری خونه مادرت یا  ی جای مطمئن قایم کنی  اونا حق تو هستن نزار حقت رو نصفه نیمه بهت بده و سرت منت بزاره

حتی ب نظرم تو حضانتم نخواه بگو فردا پس فردا شوهر کنم برام دردسر میشه پیش خودت باشه منم هفته ای ی بار میبینمش این مرد بچه ام نمیخواد نگه داره خصوصا الان ک بچه نیاز به والدین داره با اینکه دلی راضی‌نیستی ولی زبانا ی جوری نشون بده که مشتاق نیستی تا اتو دستش ندی

عزیزم من طبق رشته تحصیلیم و تجربه ی کاری ام . مهریه تو حتما بزار اجرا، میتونی از دفترخانه هم بزاری اجرا. یا دادخواست مطالبه مهریه بدی از دفتر خدمات قضایی که تامین خواسته هم همزمان باز کن.تا نتونه اموالش بفروشه. مردی که خودش داوطلب طلاقه .باید مهریه و حتما اجرت المثل و هم بده. بچه رو هم نکته ضعف نکن بگو بچه تو هم میدم خودت بزرگ کنی. اینجوری میترسه چون احتمالا زن دیگه ای زیرسرشه.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم همه چی باهم تنظیم میشه ؟یعنی مینویسم بخشش همه چی در ازای حضانت ؟نمیتونه دیگه زیرش بزنه ؟

خواهرم طلاق توافقی یه خوبی داره 

وقتی رای صادر بشه تا 3ماه اعتبار داره. يعنی اگه دیدید خوب صادر نشده اجباری نیست که حتما برید واسه اجرای صیغه طلاق و بعداز 3ماه رای باطل میشه 

این حس و گرفتی !یعنی همه چی هم ببخشم حضانت نمیده ؟خیلی مستهصلم خیلی سخته اهل زندگی باشی نخوادتتکاش خ ...

حضامت هم که به شما بده حق ملاقات فرزند رو داره ، زمان ملاقات اگر بچه رو برد سه ماه هم نیورد فکر نکن مثل یک دزد و آدم‌ربا باهاش برخورد میشه  قانونم کاری نمیکنه و میگن بچش بوده . 

پس چه بهتر نه طلا هات رو بهش بدی نه مهریه رو ببخشی حسم بهم میگه بخشیدن همه چیز به این آدم اشتباه محضه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با ی وکیل خوب مشورت کنشرایط توافقت رو بنویس بزار جلوش بگو اینه میخوای بسم الله نمیخوای من نمیرم برو ...

میشناسه منو من خیلی به بچه ام وابسته هستم

الان نمیتونم وانمود کنم