2777
2789
عنوان

کسایی که از طلاق توافقی سر درمیارن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این آدم با این اوصاف که شما گفتی به هیچ اصولی پابند نیست و شما نمیتونی سر طلاق باهاش به توافق برسی . ...

آخه پسرم 

اونو چه کنم 

اگه کوتاه نیام نمیده که نگه داری کنم ازش 

آخه پسرم اونو چه کنم اگه کوتاه نیام نمیده که نگه داری کنم ازش

کوتاه بیای اصلا نمیده . باید اینقدر تحت فشار بذاریش که ناچار بشه بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ناراحتی قلبی دارم قرار بود این اسفند عمل کنم که نشد توانشو ندارم خیلی آبرو برام مهمه هر چی اون داد م ...

همین کار رو کردی که این بلا سرت اومده

ببخشیدا ولی ما ی ضرب المثلی داریم که شدیدا بهش ایمان اوردم جلو کسی که میگوزه باید برینی تا بفهمه شمام باسنش رو داری

دیگه الان فقط اینده خودت نیس اینده بچه اتم درمیونه این میخواد سرت شیره بماله مطمئن باش قانونم پشت مرداس چه در زمینه حضانت چه مهریه چه نفقه

فقط اگر زود اقدام کنی و اموالش رو توقیف کنی برنده ای چون تحت فشار قرار میگیره مجبوره شرایط توافق رو مطابق خواستت انجام بده

احتمال میدم چیزی ازش توقیف کنی بیاد داد و بیداد راه بنداز که بترسونتت تو هم قشنگ داد بزن ای مردم دارن میکشنم قبلشم بسپار به یکی که زنگ بزنه پلیس 

حتی ی کاری کن کتکت بزنه میدونی چ مدرک خوبی میشه واست

ول کن ابرو رو تو فردا پس فردا جداشی مردم در دهنشون باز میشه و کلی دری وری میگن پس بیخیال حرف‌مردم شو مردم سه چهار ماه پشتت حرق میزنن ماه پنجم موضوع جدید پیدا میکنن

ولی به نظرم حقتو بگیر 

مهریتو بدون اینکه چیزی بگی و آتو بدی بزار اجرا کاراتو زود زود انجام بده اگه خونه یا ماشین یا هرچیزی به نامش باشه توقیف میکنن حساب بانکیشو میبندن اونوقت اونه که میاد التماست میکنه واسه توافق تا وقتی هم تو توافق نکنی لغو توقیف نمیشه 

اگه چیزی بنام داره درخواست اقساط اگه دادن رد کن 

اونوقت تو سر اصلی ماجرایی 

توافق محضری اونم جایی که پیشنهاد خودش نباشه 

توافق کن حضانت پسرتو بده یه مقدار از مهریت و نفقه پسرتو 

اینایی که گفتم زمان بر هست ولی شدنیه 

اگه ترسو نباشی اگه حقتو بخوای

دو راه داره 

یا باهم برید دفتر خدمات و دادخواست توافقی رو با شرایطی که میخوایید تنظیم کنید و پیش قاضی همه چیزو مطرح کنید. 

یا یه وکالت در طلاق کامل ازش توی محضر بگیرید و همزمان سلب حضانت کنه از بچه و همه چیزو واگذار کنه به شما. 

فقط فرقش اینه، توی دومی، اون آقا دیگه اصلا دادگاه نمیاد و شما باید پول بدید یه وکیل دادگستری و اون وکیل باید بجاش بیاد دادگاه و امضا میزنه. 

فقط مبلغی که به وکیل میدید مونده به وجدان وکیل.

میتونه 5 م بگیره. میتونه 10 م بگیره یا بیشتر. توافقیه

فقط حواستون باشه اگه دومی رو انتخاب کردید شناسنامه و کارت ملیش رو ازش بگیرید بعداز ثبت طلاق خودش بره از  دفتر طلاق بگیره 

اگه مهریه داری با اون میتونی توافق کنی طلاهاتو به هیچ عنوان بهش نبخش فردا خودت آینده داری در ضمن حضا ...

شرطش برا حضانت اینه که طلا رو بدم حتما همه چی هم بخشیده بشه 

کوتاه بیای اصلا نمیده . باید اینقدر تحت فشار بذاریش که ناچار بشه بده .

این حس و گرفتی !یعنی همه چی هم ببخشم حضانت نمیده ؟

خیلی مستهصلم خیلی سخته اهل زندگی باشی نخوادتت

کاش خدا کمکم کنه نمیدونم چه کنم