2777
2789
عنوان

بیاین یه مشورت بدین راجب عیدی دادن

148 بازدید | 11 پست

مثلا اگه یکی نفری صد بده به دو تا بچه بعد خودش یه بچه داشته باشه....شما چهقدر عیدی میدید بچه ش؟

یا مورد دوم به یه خانواده که سه تا بچه دارن..به اولی دویست میدن به دومی ۵۰ سومی ۵۰ فازشون چیه؟  

انوقت اون یه بچه داره چطور باید جبران کرد؟

اختلاف سنی بچه هام دو ساله فقط یعنی بزرگه ۶ ساله هست

۱.۲۰۰

۲.فاز خوبیه ولی نه دیگه انقدر تفاوت😂 ۲۰۰ تا ۵۰؟؟؟باید ۱۰۰ بده به یکی به دوتای بعدی ۵۰ و ۵۰ البته اگه تفاوت سنیشون بچه‌های دیگه با بچه اول زیاد باشه اگه تفاوت سنیشون کم باشه اصلا ازش خواهش میکنم که کلا عیدی نده به بچه های من ناراحت میشن بینشون تفاوت قائل شن خب،مگه اینکه واقعا خواهر یا برادر بزرگترشونو واقعا به عنوان بزرگتر قبول داشته باشن و بدونن که اون ازشون همه جوره بزرگتره و باهاشون فرق داره خب عیدیشم بیشتره اونا هم بزرگ بشن قدر اون عیدی میگیرن

۳.اون یه بچه داره همرو جمع کن به اون یه بچه بده

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱.۲۰۰۲.فاز خوبیه ولی نه دیگه انقدر تفاوت😂 ۲۰۰ تا ۵۰؟؟؟باید ۱۰۰ بده به یکی به دوتای بعدی ۵۰ و ۵۰ الب ...

به نظرت زشت نیست نمیگه پول خودم جمع کرد داد دست بچم.

یا اینکه من دویست بدم بچه دویست به مامانش 

یا سه نفرن به هر کدوم صد بدم.حتی باباش  

به نظرت زشت نیست نمیگه پول خودم جمع کرد داد دست بچم.یا اینکه من دویست بدم بچه دویست به مامانش یا سه ...

😐

عیدی دادن کلا اینطوریه دیگه!تو به بچه اون میدی اون به بچه تو!

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

ما که کاری نداریم چقدر ب بچه ما عیدی دادن ما هم همونقدر بدیم. کلا هرکسی طبق اوضاع مالی خودش عیدی میده 

و بچهای فامیل درجه یک دویست 

مابقی پنجاه یا صد میدیم . ممکنه ی نفر اصلا ب بچه من عیدی نده ولی من بهش میدم بالاخره اون بچه است و خوشحال میشه

هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم  
عزیزم ما به هر بچه ای صد دادیم. و نگاه نکردیم هر کسی چقد عیدی به بچه هامون میده و ما چقد میدیم.

آحه من میگم نکنه مثلا یه دونه بچه داره صد بدم بعد ناراحت بشه بگه من بیشتر داده بودم.مثلا به یه بچه م صد داده به دو تای دیگه نفری پنجاه

آحه من میگم نکنه مثلا یه دونه بچه داره صد بدم بعد ناراحت بشه بگه من بیشتر داده بودم.مثلا به یه بچه م ...

ولش کن. بهش فکر نکن. اگه می خوان هی حساب کتاب این یه قرون دوهزار کنن ببینن کی بیشتر داده کی کمتر بگو اصلا ندن. خیالت هم راحته

ولش کن. بهش فکر نکن. اگه می خوان هی حساب کتاب این یه قرون دوهزار کنن ببینن کی بیشتر داده کی کمتر بگو ...

آره همه پول جمع زدم دادم دست یه بچه ش.چون میدونم بعد حساب کتاب میکرد.