2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 50 پست
چند سالته گلم؟ و بگو چند ساله ازدواج کردین؟ بچه دارید؟

۲۹ سالمه ۴ ساله ازدواج کردیم ولی اصلا اینجور نبود همش بهم محبت میکرد حتی من عصبانی میشدم لب باز نمیکرد حرفی بزنه بهم که ناراحت بشم ... هرچی میخواستم فراهم میکرد 

ولی الان ۶ ۷ ماهه رفته رفته بدتر شده چیزی میگم دعوا میکنه بددهنی میکنه فحشم میده تو دعوا میزنه 

چقد شبیع همیممن سه سالع منتظر بودم آدم شه نشددیگه میخوام برم ب اکسم پیام بدم از حرصش دوسندارماااا ول ...

ارع منم گاهی بفکرم زده بعدش عذاب وجدان گرفتم 

مشکل اینه ماهایی که خوبیم قدرمون نمیدونن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانوادم اصلا پشتم نیستن که طلاق بگیرم میدونم طلاق بگیرم حتی منو خونه راه نمیدن ... آره خیلی دوسش دار ...

چی بگم والا، خب اهمیت نده به کارهاش... اون نمیاد طرفت تو برپ سمتش بهش حرفهای محبت آمیز بگو درکش کن همراهیش کن دلسوزی کن واسش، اصلا تو کارهاش دخالت نکن اینکه پولشو بورس بذاره یا نه.... فقط تو محبت کن..  صبور باش... اون رابطه نداره باهات تو برو بچسب یهش بگو دلم میخوادت،تو شروع کننده رابطه باش،بالاخره اونم مرد هست مگه میشه حس نداشته باشه بهت،بالاخره نیاز داره که 

... چه میدونم از این حرفا بگو بهش... صبور باش.   انشاءالله ببین درست میشه یا نه... اصلا باهاش بحث نکن 

کسی نمیتونه زندگیتو درست کنه جز خودت 

باباتم حرفی بزنه یا تو روی بابات وایمیسته و میگه زندگی خودمه 

یاهم بری خونه دعواشو باتو داره که چرا به بابات گفتی 

منم متاسفانه مشکلات زیاد دارم 

ی چیزی هم میگم شوهرم شروع میکنه فحش دادن و بی احترامی 

من ک انقدر سرد شدم 

منتظرم یکم اوضاعم بهتر شه ببینم چکار کنم 

خیلی پولدارم😅
چی بگم والا کاش خانوادت پشتت بودن بعضی مردا حیف اسم مرد که بهشون بگیم

نه اصلا پشتم نیستن این بدتر دست و بالمو بسته 

میدونی اگر پدرم جدی صحبت می‌کرد یکم میترسید از این رفتارش باهام

و یکم خودشو جمع و جور میکرد ... من رفتم با گریه به پدرم و مادرم همه چیو گفتم 

شب این اومده بابام آورده باهاش تخمه میخوره دریغ آز اینکه بگه با دخترم چرا اینجوری میکنی ؟

یکی از دوستام شوهرش چپ نگاه میکنه باباش و داداشش گوشش میپچونن آدم شه خانوادم من اصلا پشتم نیستن 

از بچگی اینجور بوده یه چیزی میشد همیشه مقصر من میشوم و سرکوفت و خونه برام زندان بود گفتم ازدواج کنم خوشحال باشم بدتر افسرده تر شدم 

یه مدت بهش هیچی نگو فقط با لبخند براش چای ببر، ازش پذیرایی کن،  غر نزن ببین چجوری میشه 

و در مورد بورس و پول نداشتنش هیچی نگو

هر چی هم برای خونه یا خودتون خرید ازش تشکر کن، موقع بیرون رفتن از خونه برو دم در بدرقش و با لبخند خداحافظی کن و دستت رو براش تکون بده، موقع ورودش به استقبالش برو و با لبخند و روی خوش بهش سلام کن... 

سعی کن اصلا غر نزنی 

امیدوارم با این روش ها مشکلتون حل بشه😊

کسی نمیتونه زندگیتو درست کنه جز خودت باباتم حرفی بزنه یا تو روی بابات وایمیسته و میگه زندگی خودمه یا ...

دقیقا عین منی ... 

ماهم قهریم اوضاع بهتر شه با آرومی ام بگی باز داد و بیداد و دعوا مجدد ..

شوهر منم بد دهنی میکنه بهم آوايل اصلا فحش نمی‌داد الان اونیکه از دهنش درمیاد همش فحش 

۲۹ سالمه ۴ ساله ازدواج کردیم ولی اصلا اینجور نبود همش بهم محبت میکرد حتی من عصبانی میشدم لب باز نمیک ...

خب فعلا هیچی نگو... بیشتر فقط، محبت کن، از بیرون میاد براش چای ببر، بوسش کن، بغلش کن، خسته نباشید بگو... اصلا باهاش قهر نکن اگه فحش و یا حرف ناسزا هم گفت تو به شوخی قضیه رو جمع کن

یه مدت بهش هیچی نگو فقط با لبخند براش چای ببر، ازش پذیرایی کن، غر نزن ببین چجوری میشه و در مورد بور ...

من اینارو یه مدت انجام دادم بع قولی بد عادت شد گفتم بورس نرو برگشت گفت خودت تشویقم کردی و فلان بهمان ... میدونی من خیلی ساختم ساختم پول نون هم نموند تو بورس به باد داد هیچی نگفتم امتحان کردم 

ولی امان از وقتی میای یه انتقاد میکنی میگی این درست نیست ... از وقتی رفته بورس خونه ام هیچی نمیخره اصلا مامانم اینا میدن 

امروز رفتم گفتم دیگه به ما چیزی ندین لطفا این دیگه هیچی نمیخرخ 

بدتر شما میدین کمک این پولش میذاره بورس 

یخ اخلاق بد دارن بهم پول میدن جار میزنن بهش اینم بعدش میاد ازم میگیره یا دیگه اصلا پول نمیده که داری ... نامزدی میگفتم ندارم مرتب پول میداد 

الان مثلا ۳۰۰ یارانه ام میدن مامانم ۱۰۰ بار میگه یارانش دادیم ۳۰۰ هزار اینم دیگه پول نمیده راحت تر میره بورس 

چقد منی عین خودشه 

بهش گفتم جداشیم 

هرکاری میکنم نمیاد بریم مشاوره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
دقیقا عین منی ... ماهم قهریم اوضاع بهتر شه با آرومی ام بگی باز داد و بیداد و دعوا مجدد ..شوهر منم بد ...

اره متنفرم ازش

دوستدارم یک زندگی باعشق تجریه کنم 

وقتی نمیبینمش انقدر حال میکنم 

وقتی هم میاد غم های عالم میاد رو دلم 

نه تفریح دارم باهاش منم هر دوماه سه ماه رابطه داریم 

خیلی پولدارم😅