2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد شونزدهم بشه و برم سر کار کسی هست فرهنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 86 پست
بهتر بابا راحتي

بجاش کلاس رو هواس 

جدی نمیگیرن

بری درست تره هم خورد نمیکنن

با وجودی که مهندسی خوندم

بچه هام میگن خانم اگه مهندسید چرا معلم کار و فناوری شدید💔

از اول مهر صد بار فکر کردمبچه های الان هیچی براشون مهم نیست ریاضی رو گوش نمیدندرس من که دیگه هیچ

ولی ازبین هموناقراره کلی آدم مهم بیادبیرون فک کن کافیه فقط یدونش بشه جراح کی قراره بخوابه زیردستش خدامیدونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به سختی هاش ندارم ولی بنظرم برای زن خیلی شغل خوبیه..

تعطیلی ها تعطیل حقوق نسبتا خوب برای خانوم ها..

از همه مهم تر مسئولیت آنچنانی نداره واقعا..

من رشتم حسابداری دو بار دو جای مختلف رفتم سرکار نتونستم ادامه بدم..ساعت کاری زیاد از ۸ تا ۶ از ۶ تا ۴ تازه این معمولیش بود..مدام غر زدن بهت همیشه طلبکار بودن با وجود اینکه چون تازه کار بود خیلی از کارایی که اصلا به من ربط نداشت و انجام میدادم بازم طلبکار بودن اونم با پایین ترین حقوق‌‌..

قدر شغلتو بدون عزیزم.

ولی ازبین هموناقراره کلی آدم مهم بیادبیرون فک کن کافیه فقط یدونش بشه جراح کی قراره بخوابه زیردستش خد ...

چخه ربطی داره؟

درس من عملیه ،جراح چی بود این وسط؟ 

بعد من دنبال راهکاری حال روحیم خوب بشه

گفتم که سالها آرزوم بوده معلم بشم

جدی میگید؟ یعنی میشه منم با عشق برم سر کلاسمعلمی آرزوی چند سالم بود ولی اون ذهنیتی که داشتم نبود

اره عزیزم آدم کلا وارد هر کاری بشه چون تجربه نداره هم حس خوبی نداره هم اشتباه میکنه این حس بیشترم میشه یکم بگذره هم عادت میکنی هم حرفه ای میشی این احساس هم که میگی طبیعیه یوقتا سراغ آدم میاد

کاری به سختی هاش ندارم ولی بنظرم برای زن خیلی شغل خوبیه..تعطیلی ها تعطیل حقوق نسبتا خوب برای خانوم ه ...

خیلدا همین حرفو میزنن

تو محیط کار خدا را شکر احترام زیاد میزارن 

وای نمیدونم من چم شده

سال اولته 

طبیعیه تجربه ندار ی

راه طولانی در پیشه (سی سال)

باید صبر داشته باشی

چیزی نمونده به آخرسال

از سال بعد با برنامه برو جلو 

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
خیلدا همین حرفو میزننتو محیط کار خدا را شکر احترام زیاد میزارن وای نمیدونم من چم شده

هر کاری سختی خودشو داره...

ولی برای یه خانوم بهترینش همین معلمیه..

احتمالا چون سال اوله اینطور هستی کم کم که به کلاس مسلط شی برات راحت تر میشه

وای من چی بگماز اول مهر میرم سرکارباردارم اول مرداد دنیا میاد با بچه دو ماهه و مدرسه رفتن و سرو کله ...

بچت و کی نگهداری میکنه؟ ولی بچه کوچیک خیلی خیلی خیلی سخته من حاضرم گاهی برم بیرون فقط کار بیرون انجام بدم برای چند ساعت از بچه داری خلاص بشم دو سال اول نفرت انگیزه واقعا 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
خیلدا همین حرفو میزننتو محیط کار خدا را شکر احترام زیاد میزارن وای نمیدونم من چم شده

سال اول چون مدیریت کلاس نداری اینطور میشه بعدش کم کم یاد میگیری ،بعد از عید هم اینقدر هوا کسل کننده است بیشتر بچه ها خسته ان