2777
2789

نگاه میکنمممم …قیافه معمولی دازم ها ولی عاشق خودممم خیلی اهمیت میدم ب خودم 

شما هم اینطوری این؟یا من خود شیفته ام؟

خودم رو در الویت قرار میدم همیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این اسمش خودشیفتگی نیستدرستش همینهکه اول خودتو دوست داشته باشی بعد دیگرانو

اره ولی توی دوروبریام اینو نمیبینم

خودشون رو ترجیح نمیدن

خونواده و نظر مردم رو حتی ترجیح میدن ب خواسته قلبی خودشون 

منم عاشق خودمم 

ولی نه فقط ظاهری چون ظاهرم کاملاااا معمولیه 

ولی خودمو خیلی دوست دارم و خیلی قبول دارم‌چون تمام تلاشمو میکنم که اخلاقیات رو رعایت کنم و آسیبی به خودم و اطرافیانم نزنم  با کارام 

در کل از تربیتی که پدرومادرم بهم دادن خیلی راضیم الحمدلله 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
اره ولی توی دوروبریام اینو نمیبینمخودشون رو ترجیح نمیدنخونواده و نظر مردم رو حتی ترجیح میدن ب خواسته ...

خب اشتباه میکنن

کار درستو شما میکنی

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

منم اینجوریم و راضیم 

خودمو تو اینه نگا میکنم میگم کاش دوتا بودم خودمو بوس میکردم میچلوندم انقد ک جیگرم 

دیدی آدم دلش برا بچه کوچیک میره ؟منم دقیقا دلم میره خودمو میبینم میخام خودمو بوس بوسی کنم ...چرا نمیشه؟/

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید