2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد شونزدهم بشه و برم سر کار کسی هست فرهنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای وایالان چیکار میکنید

برگشتم به تدریس در دانشگاه؛ کمتر پول میگیرم ولی دیگه از این داستان‌ها راحتم. والدین منو مقصر میدونستن و من فقط سکوت کردم. اما الان والدین و خود بچه‌ها گه‌گداری سراغ منو میگیرن و میگن کاش باز بودید حداقل بچه‌ها از درس متنفر نبودن

مُرده‌ها سایه ندارن...

چیکبار کنم علاقمند بشمچه درسی بردارم

من خودم ریاضی هستم. نا امید ترین درس.

ولی سعی میکنم بی تفاوت باشم و خودمو اذیت نکنم.

بهشون یکسره تکلیف میدم و نمره در نظر میگیرم که قبولی هام هم زیاد بشه و اونا هم زیادی بهشون خوش نگذره

نمیدونم چجوری کلاسمون ساکت کنممنفی و .. هم تاثیری نداره بچه ها از این درس توقع ۲۰ دارن

ببین امسال رو یک جوری بگذرون. از سال بعد مدرسه متفاوت برو. از همون اول سال محکم و جدی باش. یکی دو نفر هم بی ادبی کردن بفرست دفتر حساب کار دستشون میاد.

البته ما این مدرسه مدیرمون عالیه و خیلی نظم برقرار کرده.

مدی خیلی مهمه که طرف معلم باشه

به شغلت به اندازه کافی علاقه نداری و انگیزه ای هم براش نداری

تاپیک های قبلت هم خوندم. هی غر زده بودی خوابم میاد، هوا سرده کاش میشد نرم سرکار

سعی کن خودت رو با شرایط جدید وفق بدی وگرنه هم بچه ها اذیت میشن هم خودت

اگرم میتونی انصراف بدی نری کلا، خب نرو

فقط یادت باشه به خاطر درامد معلم نباش

واسه درامد کارای دیگه ای هم میشه انجام داد

معلمی مسئولیت سنگین و مهمیه، اونم مقطع متوسطه که اینده بچه ها تو دستته

من ۹ ساله معلمم 

هر سال اول مهر و بعد عید اولش یه کوچولو سخته ولی بعدش عادی میشه

من دلم واسه دانش آموزام تنگ شده غصمه که سال تحصیلی داره تموم میشه

کار معلمی عشق میخاد، سعی کن ارتباط خوبی با بچه ها بگیری در کنارش سخت گیری و جدیت هم لازمه

اگه جدیت و مهربونی در کنار هم باشه دانش آموز با معلم انس میگیره و چه بسا حرفای دلش رو به معلمش میگه وقتی بچه ها معلمی رو دوست دارن درسش رو هم میخونن

عزیزم منم دبیر متوسطهٔ دوم هستم و بالای 20 سال سابقه دارم. توی خانواده و فامیل هم دبیر زیاد داریم و همگی می دونیم که دانش آموزا درس هایی متل کار و فناوری، آمادگی دفاعی، مدیریت خانواده، سلامت و بهداشت و... را بها نمی دن. شما که دیپلم ریاضی و مدرک مهندسی داری برو اداره و بگو برای سال آینده درس هایی مثل ریاضی، آمار، فیزیک دهم و خلاصه درس هایی که می تونی تدریس کنی را بهت بدن‌. 

والا من حاضرم فیزیک و شیمی و حسابان درس بدم ولی کار و فتادری نه چون این دروس مهارت هایی می خواد که همه ندارن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘