2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب هم اینو گذاشتی و بهت گفتن با پیج فیک پیام بدی همینه.. خصوصا پیامی که تو دادی و طرف رو انگار مسخره کردی من طوطیم و غیره

کاری هم نمیتونی لکنی مگر اینکه محترمانه بری خودتو معرفی کنی و کاملا محترمانه پیشنهاد بدی 

خب که چی بشه با پیج فیک پیام میدین؟

اونهایی که شکاک هستن چون خودشون مرتکب اشتباهات زیادی شدن همه رو مثل خودشون میدونن

وگرنه چه نیازی به این اداهای مسخره هست!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

یا تو رابطس یا حس خوبی نگرفته

یه گربه ، مارمولکی چیزی بردار ببر پیشش

به بهونه این ببینت

اگه با پیچ فیک بوده بهتر اگه نه میشناستت و گفت نه دیگه بیخی

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
طوطی؟

اره بابا اول به طرف گفته سینگلی اونم گفته راجع به کار جواب میدم اینم گفته پس فکر کن من طوطیم که تو درمانم کنی و ...طرف هم بلاک کرده که هر کی دیگه بود این کار رو میکرد

عین جملات یادم نیست ولی شبیه هم بود اسکرینش تو تاپیک قبلیش باشه

تو رابطه نیست

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید