2777
2789

من چند مورد داشتم تا حرف ازدواج پیش میومد میرفتن همش میگفتن نه قصد ازدواج نداریم ولی یهو میدیدی بعد یه ماه طرف ازدواج کرده خلاصه من موندم یکی بهم پیشنهاد داد بگم ازدواجیم یا نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اینجوری شندیم که میگن اولش نگید ولی عالی باشید جوری که طرف فکر کن از این بهتر کجا پیدا کنم،بعد از دو سه ماه ،بحثشو پیش بکشید ببینید چی میگه

تو این مدت خودتم میتونی حسابی براندازی کنی اصلا به درد ازدواج میخوره یا نه

من به عنوان دختر اگر پسری همون اول بگه ازدواجی ام فرار می کنم

ولی من اتفاقا دنبال مردی هستم که از اول بگه ازدواجی‌ام و برای شناخت بیشتر میخوام با همدیگه ارتباط داشته باشیم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
بله بگو و اجازه نده پسری که اومده برا خوشگذرونی وقتتو بگیره وقت مهمه و نباید صرف هر کسی بشه

دقیقااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

عزیزم با این صحبت این رو بهشون القا میکنی که فقط دنبال ازدواجی برات مهم نیست کی باشه

پسرا دخترای سخت رو دوست دارن

همون اول نگو ازدواج ولی اصلا صمیمی نشو و قربون صدقش نرو

و اگه مثلا گفت چرا سردی و اهل محبت نیستی بگو دوست داشتن برای من مقدسه این حس برای من سخت بوجود میاد و نمیخوام خرج آدمای زودگذر زندگیم کنم و اهل قربون صدقه رفتن الکی نیستم 

خواهانت باشه برای بدست اوردنت تلاش میکنه