2777
2789
عنوان

چرااااا بس واسه بقیه خواستگار میباره

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 31 پست

یعنی وارد نی نی سایت که میشی انگار وارد دوران قاجار شدی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واقعن اینو با تمام وجودم قبول دارم.. من تعداد خاسگارام زیاد بود یا خلاف کار بودن یا یه مشکل بزرگ داش ...

هعی نمیدونم چرا اخع من انگار خدا نوقع آفریدن یچی بهم‌زده همه ازم فرار میکنن مثلا هیچ پسری هم نمیاد سمتم هرکی میاد سر یه هفته غیب میشه خلاصه حالم خرابه دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر وقت خواستگار میاد خیلی عذاب میکشم شب و روزم میشه گریه و همش دعوا داریم چون به دلم نیستن و خانوادم روانیم کردن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
واقعن اینو با تمام وجودم قبول دارم.. من تعداد خاسگارام زیاد بود یا خلاف کار بودن یا یه مشکل بزرگ داش ...

ینی همشون خوب نیستن خواستگارات ؟ 

من ک خیلی کممم خواستگار داشتم اخرش با همسرم اشنا شدم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
هعی نمیدونم چرا اخع من انگار خدا نوقع آفریدن یچی بهم‌زده همه ازم فرار میکنن مثلا هیچ پسری هم نمیاد س ...

فقط برا تو اینجوری نیس، وضعیت مام همینه

پسرا از بس دختر میبینن تو جامعه و مجازی و مدام در حال مقایسع کردنن انگار دنبال جنیفر لوپزن اعتماد بنفسا 

ینی همشون خوب نیستن خواستگارات ؟ من ک خیلی کممم خواستگار داشتم اخرش با همسرم اشنا شدم

ببین یکی در موردش تحقیق کردیم خودش خلاف کار بود. یکی باباش قاچاقچی.. یکی دیگه از اقوام بود مادر خیلی بدی داشت همه از وصلت باهاشون میترسیدن بعدنم ک عروس گرفتن معلوم شد چقد دختره رو اذیت میکنه این مادره... یکی دیگه پسر عمم بود ک از بچگی باهاشون قهر بودیم و بابام راضی نمیشد و البتع خودمم خوشم نمیومد و....... هر کدوم ب یع شکلی مشکل داشتن

ببین یکی در موردش تحقیق کردیم خودش خلاف کار بود. یکی باباش قاچاقچی.. یکی دیگه از اقوام بود مادر خیلی ...

اهان پس مشکل بزرگ داشتن

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

سلام چله سوره احزاب و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدین

من چند ساله که نائب دخترای دم بخت شدم با این دو تا چله بختشون باز شد

امتحان کنید چهل روز پشت سرهم و ترک گناه و انجام واجبات، همزاهش باشه

توکل بر خدایت کن