2777
2789
عنوان

روزای من بعد جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 26 پست
حس خوبی منتقل کردی امیدوارم بتونم از پسش بربیام منم🧡🌱

ببین متاسفانه ما زنا چون اگاهی نداریم تمام عمرمون حماقت میکنیم چون فقط طبق سلیقه و اداب و رسوم و حرفای بزرگترا روتین وار زندکی کردیم معنی زندکیو نفهمیدیم چون قدیم به هر قیمت زندکی میکردن مرد خیانت میکرد هوو میورد کتک میزد تحقیر میکرد فحش میداد زن میموند و نابود میشد و احساس خوشبختی میکرد همون حرفا به ما زده شد و ما ترس از جدایی داشتیم در صورتیکه یه زن توانمند برای رسیدن به ارزوهاش برای خوشبختی خودش برای ارامش و جسمو روحش تلاش میکنه به هر قیمت و از منطقه امن خارج میشه ترس از دوری بچه ترس از بی پولی ترس از تنهایی مانع کندن از زندکی که پر از مشکلات و تنشها هست میشع ولی وقتی باهاش مواجه بشی میفهمی راه پول دراوردن هست فقط ترس داشتی که نیست و نباشع 

دوری از فرزند طاقت فرسا هست ولی اگه به عمق داستان فک کنی این بچع در نهایت بزرک میشه و میره سر زندکیش و همه انسانها نهایت تنها میشن و نباید از تنهایی فرار کرد باید باهاش انس گرفت بزرگ شدن بچه در محیط وحشتناک و میدان جنگ هزار برابر از جدایی پدر مادر سختتر هست من پسرم بشدت عصبی شده بود و با جدایی ما به ارامش رسید شصت هفتاد درصد 

شوهرم بمن خیانت میکرد و من فک میکردم چقدر زشت و بد هیکل و حقیرم که حد من این هست که خیانت کنه وقتی رفت متوجه شدم چقدر قدرت زنانکی دارم و توانمند هستم برای رسیدن به زندکی ایده ال حق هر انسانی خوشبختی و ارامش هست و خداوند به هیچ قیمت ظلم رو نمیپذیرع مکه خود انسان انتخاب کنه از منطقه امن خارج نشه بنظرم باید رفت جلو و شجاعت داشت و همه جیزو در زندکی کشف کرد و برای خواسته ها و ارزوها تلاش کرذ این قشنکه 

ببین متاسفانه ما زنا چون اگاهی نداریم تمام عمرمون حماقت میکنیم چون فقط طبق سلیقه و اداب و رسوم و حرف ...

بله کامل و جامع بود حرفات عزیزم.. ی رابطه سمی رفاه مالی رو توقیف میکنه ..آزادی بیان و از ادم میگیره..بدیهی ترین نیازهای یه زنه مسدود میکنه و زن مایوس و افسرده فقد درجا میزنه .. مخصوصا که اگر بچه ای وجود داشته باشه و بشه اهرم فشار پدر...بنظرم برای ارامش باید جنگید اولین قدم هم قبل از پذیرش تنهایی جسارت رهاییه...رها از هر منع و جنگ و عذابی...

امیدوارم من بعد خدابراتون زیبا بسازه💛

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان چیکار میکنی؟

کجا زندگی میکنی؟

شاغلی؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید

خیلی خوشحالم ک شدی ی زن قوی واقعن سختی کشیدی درک میکنم خوشحالم ک انقد قوی هستی بهت افتخار میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

بچت کجاس الان؟ 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید

دوست خوبم.از حرفات حس خوبی ازت گرفتم،اتگار حرفای دلمو زدی.اون ازادیو میخوام.میخوام باهات صحبت کنم.میشه راهنماییم کنی؟

شوهر من بشدت بددهنه،دست بزن معمولا نداره ولی مشت میزنه ب درو دیوار.

فحش جنسیو ناموسی میده ،ب مادرم،خونوادم،حتی تهمت میزنه،شکاکه.زودِ زودِ زود عصبی میشه و تو ی ثانیه ب اوج میرسه

بچه ۳ساله دارم

دانشگاه ثبت نام کردم.برای ایندم برنامه دارم.کلاسام شروع نشده

تو دعوا میگ دانشگاه تعطیل،اگ بری اونوقت دیگ چی میشی؟شماره دوستاتو پاک کن.نکنه داری خیانت میکنی؟باید مچتو بگیرم.داری یه غلطایی میکنی

میترسم از جدایی،دلم ب حال دخترم میسوزه.میترسم بدون پدر یا مادر زندگی کنه

چکار کنم😔😔😔

دوست خوبم.از حرفات حس خوبی ازت گرفتم،اتگار حرفای دلمو زدی.اون ازادیو میخوام.میخوام باهات صحبت کنم.می ...

ببین عزیزم من تمام راهها رو رفتم به نتجه رسیدم که نه من نه بچم تو اون زندگی به خوشبختی نخواهیم رسید دل کندم از همه چی 

بله کامل و جامع بود حرفات عزیزم.. ی رابطه سمی رفاه مالی رو توقیف میکنه ..آزادی بیان و از ادم میگیره. ...

من رفاه مالی داشتم چه بسا هر زنی ارزوی رفاهمو داشتم ولی بجرات میگم ارامش نداشتم از زندکیم لذت نمیبردم خنده های از ته دل خودمو دوست نداشتم مردگی میکردم همه چی داشتم یخچالم پره پر بود جیبام پر پول بود ولی هیچ وقت خوشحال نبودم 

جسارت شجاعت رفتن به جلو همه چیو تغییر میده زندکیو حس میکنی بعدش میفهمی چقدر لذت تنهای و ارامش ارزشمند هست 

هیچ کس بجز خود ادم مهم نیست