2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله انواع مختلف داره وخطرناکه بایدجدی گرفته شه

من یه بار ازمایش دادم ۱۲۰ قندم شد

بعد دکتر تکرار ازمایش داد اومده بود پایین

قند ۳ ماه هم گرفت ازم

میترسم🥲

علائم پرخوری، پرنوشی، پرادراری و گاها کاهش وزن هست.

ولی اینکه چه تاثیراتی روی بدن داره، به تدریج روی رگ ها و قلب تاثیر می گذاره د فرد مستعد سکته میشه. روی کلیه تاثیر می گذاره و باعث دفع پروتئين از ادرار و بیماری مزمن کلیوی میشه. روی چشم تاثیر می گذاره و بینایی را کاهش میده، روی سیستم عصبی تاثیر داره، شنوایی را کم می کنه، ریسک الزایمر را بالا می بره و .‌..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من یه بار ازمایش دادم ۱۲۰ قندم شدبعد دکتر تکرار ازمایش داد اومده بود پایینقند ۳ ماه هم گرفت ازممیترس ...

استرس خوب نیست ،گفتم انواع مختلف داره وبایدکنترل شه وقرارنیست همش خطرناک باشه

من یه بار ازمایش دادم ۱۲۰ قندم شدبعد دکتر تکرار ازمایش داد اومده بود پایینقند ۳ ماه هم گرفت ازممیترس ...

به تری‌گلیسرید و HDL در آزمایش دقت کنید

باید عدد حاصل تقسیم تری‌گلیسرید به HDL باید کمتر از 2 باشه،اگه بیشتر از 2 باشه یعنی اختلال متابولیک دارید.

قند نرمال ایده‌آل باید زیر 90 باشه

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
به تری‌گلیسرید و HDL در آزمایش دقت کنیدباید عدد حاصل تقسیم تری‌گلیسرید به HDL باید کمتر از 2 باشه،اگ ...

اونایی که دیابت دارن از لحاظ خلقی مشکل پیدا میکنن ؟

لایک نکنید .توروخدا