2777
2789
عنوان

پسر دو سال و نیمه م همش کتک مون میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 66 پست
پسر منم همین سنهولی خداروشکر دست بزن ندارع.ببین از یک چیزی بترسونشمن از ممد قلی ترسوندمشمیدونم اشتبا ...

آفرین به شما مادر نمونه!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

دقیقا پسر منو توصیف کردی بعضی وقتا منم میزنمش میخنده میگه اصلا درد نداشت لی لی لی لی 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم همین سنهولی خداروشکر دست بزن ندارع.ببین از یک چیزی بترسونشمن از ممد قلی ترسوندمشمیدونم اشتبا ...

اخه من میترسم بارسونمش شرایط بدتر شه چون همینجوریسم بیرون خیلی ترسوئه

شکنجه گر دوران قاجاره یا مادر؟خودت باشی اینکارو میکنی برا بچت؟

پرنسس فقط ۱۸ سالشونه طبیعیه همچین نظری بده💀🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید

خواهر زاده منم با ممد قلی میترسونیمش 😂😂واقعا هم بعضی وقتا از حوصله خارجه آدم مجبور میشه

بعضی وقتا میگیم خدا پدر ممد قلیو بیامرزه😁

عزیزم باهاش بازی میکنی اگه آره تایم بیشتری بزار اگر نه حتما براش طی روز وقت بزار انقدر باهاش بازی کن تا انرژیش تخلیه بشه بهش بگو کارش درست نیست و از این به بعد هر دفعه تکرار کنه اسباب بازی مورد علاقه شو ازش می‌گیری 

اگر گوشی میدی دستش دیگه نده ،اگر تاثیر نداشت ببرش مشاوره کودک 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

چقدرررر مثل خواهرزاده منه الان کلاس سومه از وقتی مدرسه میره خوب شده هیچ ایندفعه تو سری خور شده تو مد ...

خودبخود اوکی شد؟ یا دعواش میکردن؟ من میترسم زیاد دعواش کنم تو مدرسه هم ترسو بشه

انقدر به بچه های امروزی راحت گرفتید معلومه چی تحویل جامعه دادین بی‌تربیت پرو سوسول و‌‌‌‌‌.....

عزیزم تنبیه از نظرت درسته ؟بچه دوساله رو زندونی کنه اون بچه دور از جون اگه از ترس لکنت بگیره یا طوری بشه کی میخواد جواب بده خدا رو شکر الان مثل قدیم نیست مشاور کودک هست و هزار راه دیگه 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚