2777
2789

سلام دوستان. دیشب یهاتفاقی افتاده اعصابم خورده، ذهنم درکیره. من یه پسر دوساله دارم دیشب خوته یکی ازراقوام مهمون بودیم، پسرم وقتی کسی میخواد ببوسه لبهاشو میبره جلو. صاحب خونه دیشب میخواست بوسش کنه باز لب هاشو برد جلو، اونم قشنگ لب هاشو گرفت دهنش. حالم بهم خورد بعد یکی دو دقیقه بردم شستمش، زگیل تناسلی اینجوری منتقل میشه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش خیلی کمه خیلی

ایشون ناقل بودن؟

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

بهتره بچتو یاد بدی کار بدیع

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

اولا زگیل تناسلی دارین خودتون میگید تناسلی محلش اندام تناسلی 

یعنی مثلا رابطه دهانی با اونجا باید باشه و ..

اگه منظورتون تبخال اگه فعال باشه بله منتقل میشه فعال یعنی رو لبش یا دهانش تبخال باشه

وگرنه خیر

اره ممکنه منتقل شه. بدتر از اون بیماری هرپس هست که داخل دهان پر افت و زگیل میشه اینم یه جور بیماری دهانی مشابه زگیل تناسلیه. این عادت رو از سر بچه بنداز یا اینکه انقدر به اطرافیان تاکید کن دوست نداری بچتو به جز پیشونی جای دیگه ای ببوسن که رعایت کنن. شروع کن اموزش به بچه ات، که اره فقط من و بابا میتونیم بوست کنیم بقیه خواستن بوس کنن سر و پیشونیتو ببر جلو. 

اره ممکنه منتقل شه. بدتر از اون بیماری هرپس هست که داخل دهان پر افت و زگیل میشه اینم یه جور بیماری د ...

هرپس ویروس یا همون تبخال معمولی که ویروس‌ تو بدن همه هست، گاهی با شوک و استرس هم فعال میشه. کسی که تبخال داره روی لب و دهنش خب مشخصه آدم باهاش روبوسی نمیکنه