2777
2789
عنوان

یادتونه تاپیک زدم از نامزدتون پول می‌گیرید یا نه دخترخانما

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 87 پست

اسی شاید بخاطر این دم به دیده پول گرفتن ازش

ناراحت شده خب بلاخره پسره ی جاهایی دس بالش تنگ میشه

بنظرم اسی نظرشخصیمه شاید واقعا حس میکنه فقط سرپول اینا باهاشی احساسات جدا

ولی بنظرم نگیری بهتره تابه الان گرفتی ولی دیگه واقعا نگیر یکم زشته دیگه....

AGIKAY

اسی بنظرم دیگه بحث پول بازنکن اون دچار سوتفاهم شده که چرا انقد پول میگیری و همش مادیاته...بنظرم یکم ...

اینا ب کنار من شماره کارتش خواستم بزنم ب حسابش نداد 

سه روز اگ بدونی حالم چجوری بود هنوزم ک هنوزه نپرسیده خوبی بده چته میخوام تموم کنم

💔💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باهاش منطقی صحبت کناگر واقعا قصدتون ازدواجه، باید یک مبلغ مشخصی تو ماه بهتون بده.قبل ازدواج حس سو اس ...

آخه قربونت عزیزم اینا هنوز رل نامزد نشدن چراباید بهش پول بده

بخدا این پسره فک میکنه این فقط بفکرپولها

AGIKAY

اسی شاید بخاطر این دم به دیده پول گرفتن ازشناراحت شده خب بلاخره پسره ی جاهایی دس بالش تنگ میشهبنظرم ...

عزیزدلم قربونت برم اون پیشنهاد رابطه ج میده تازه قهرم میکنه مگ چنسال باهم نیستیم اعتناد نداری من باید بگم هول من بخلطر رابطه ج میخوادچ زشتی؟؟

💔💔

خیلی معذرت میخوام این میگم ولی چرا قبل ازدواج پیشنهاد رابطه ج ..میده قصد سوء استفاده ب من‌ دست نمیده ...

اگ قبل ازدواج پیشنهاد رابطه داده قبول نکن که این میخواد دستمالیت کنه بره... ازماگفتن

پ چه دلخوشی داری ازش.. چرااینهمه سال جلو نیومده

اومد جلو باباش بابام قبول نکرد گزاشت تابستون بیاد 

ولی میخوام تموم کنم اسی نمیدونم چ متنی بنویسم براش ک‌منطقی باشه عقلم‌پا‌نمیده

💔💔

بعد از ۴ سال دوستی که به قول خودت هزار تومن ازش نخواسته بودی و سر ۳ تومن پول داره خودشو میکشه به نظرم به درد ادامه دادن نمیخوره . دست و بالش تنگه و این حرفام چرت و پرته . یعنی ۴ ساله همش  دستش تنگه ؟ الان خرجت نکنه بعدا عمرا بکنه . چجوری میخواد زندگی اداره کنه ؟  

خدایا شکرت 
آقا من از این‌گرفتم همون روز پول بعدش انقدر با منت صحبت کرد انقد سرد جواب داد منم گفتم خواستن امتحان ...

تو این چهار ساااال عقل خودت نکشید زودتر امتحانش کنی؟؟؟ اگه مشاور نصیحتت نمیکرد که بهش بله میدادی اونوقت تو همون سال اول زندگی واسه خرجی دادن پیرت میکرد

بعضی از دخترای ما دیگه خیلی ساده ن 

حیف نباشه چهارسال عمر و جوونی و وقت با ارزشتو تلف کنی واسه همچین آدمی 

بعد از ۴ سال دوستی که به قول خودت هزار تومن ازش نخواسته بودی و سر ۳ تومن پول داره خودشو میکشه به نظر ...

منم ازش خواستم ی جوری اخم می‌کرد منت میزاشت ریدن بهش گفتم فکردی گدای پول توام شمارا کارت بده بزنم پول 

الان میخوام تموم کنم ولی ن ب خاطر بحث پول خالم نپرسیده این ۳ روز زندم مردم

💔💔