2777
2789
خودم ۲۱ سالم بود جدا شدم بچه هم نداشتم.من دید خاصی در مورد خودم اون زمان ندیدم منم مثل بقیه با این ت ...

عزیزدلم… پس من چرا انقد معذبم نمیدونم حقیقتش چمه اصلا یکم سردرگمم 

شما ازدواج کردی یا درس خوندی گلم ؟ الان چند سال میگذره؟ سختت نبود؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزدلم… پس من چرا انقد معذبم نمیدونم حقیقتش چمه اصلا یکم سردرگمم شما ازدواج کردی یا درس خوندی گلم ؟ ...

ببین اصلا نترس من همین ترسو داشتم چنبار رفتم تا حدایی باز برگشتم تا بچ‌دار شدم کلا دست پام بسته شد بعداذاز خودت تشکر میکنی بهاطر صبوریت

عزیزدلم… پس من چرا انقد معذبم نمیدونم حقیقتش چمه اصلا یکم سردرگمم شما ازدواج کردی یا درس خوندی گلم ؟ ...

معذب برای چی گلم؟؟

خدای نکرده بلا نسبت مگه دزدی کردی!!!!

زندگی خودت بوده ترجیح دادی به پایان برسه به کسی چه.

نه درس نخوندم شاغل بودم سر کار می رفتم نقطه ی نجات من کارم بود اصلاً همین کارم بهم روحیه می داد بعدش هم مجدد ازدواج کردم یک سال و نیم بعد طلاقم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

من دختر عمو همسرم جدا شده .تو سن ۲۲.خیلی دوسش دارم واقعا به چشم یک دختر مجرد میبینمش .واقعاااا اگه داداش محرد داشتم یکی از گزینه هام بود واسش .

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

هیچی بی ادم مث بقیه میبینم چرا باید بد نگاه کنم هرکی توی زندگیش تجربیاتی داره دیگه حالا امتحان کرده نشده ک نشده فدا سرش تجاوز ک نکرده 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

تو شرایط منه فقط من ۲۵ سالم  

رو خودم کار میکنم لیسانسمو گرفتم دارم برای ارشد میخونم امسال ازمون میدم برای کار 

مدرک زبان و باشگاه هم تو برنامه هام برای قبل از ۳۰ سالگی هست حالا این که دیگران چه دیدگاهی دارن نسبت به من مهم نیست برام

چقد دید بدی دارین🥲

خودم هم قبول دارم 

ولی دست خودم نیست 

چکار کنم 

میترسم 

ترس من متاسفانه برای شغلم هست 

من وکالت میخونم تو دادگاه دارم میبینم خیلی از خانواده ها کارشون به طلاق کشیده شده بخاطر اینکه پای یه زن مطلقه به زندگیشون باز شده 

متاسفانه روی من تاثیر بد گذاشته