2777
2789
تو شرایط منه فقط من ۲۵ سالم رو خودم کار میکنم لیسانسمو گرفتم دارم برای ارشد میخونم امسال ازمون میدم ...

افرین عزیزم انشالله موفق و خوشحال باشی 

شما خواستگار داری بعد جداییتون؟

منم میخام درس بخونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معذب برای چی گلم؟؟خدای نکرده بلا نسبت مگه دزدی کردی!!!!زندگی خودت بوده ترجیح دادی به پایان برسه به ک ...

عزیز دلم خداروشکر ک مشغول بودی 

انشالله خوشبخت بشی

میشه بپرسم علت طلاقتون چی بود‌؟  از ازدواج دوم راضی هستین؟ طرف مجرده یا طلاق گرفته ایشونم

دید خاصی که ندارمفقط فکر میکنم که چرا انقدر زود ازدواج کرده آخه!!!!

همینو بگو 

متاسفانه فامیلی بود و فامیل خودشون مغزمو خوردن بابام مخالف بود ولی ادم روشن فکری بود ک انتخابو داد دست خودم ک منم گول حرف فامیل خوردم قبول کردم

عزیزم فکرمیکنم حسلس شدی چون هیچ دیدی ندارم  نسبت به چنین اشخاصی آخه  مردم روزی صدبارمیرن بااین وبااون اونم غیرشرعی ودوست پسرودوست دختری شماکه دیگه  کاملاشرعی وقانونی  بوده رابطه ات و نتونستیدباهم بسازیدوجداشدیدوخداروشکرکه تونستید راحت جدابشیدویه بچه سردستتون نیست  و مثل یک خانم مجردهستیدبنظرمن که هیچ فرقی نمیکنه انشالله موفق باشید