2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 59 پست

اونی که دست و پای مرده میخورده اون دنیا قطعا من میخورم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا تو خوابم تعدادکمی از عذابهای  جهنم را نشونم داده 

من میگم خدایا شوهرم را ببر اون دنیا را نشونش بده تا ببینه چه گندی به زندگی خودش و من زده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

عزیزم خدا به اندازه کافی دلیل و برهان و پیغمبر و آیه فرستاده تا از طریق همونها ایمان بیاریم و به عمل صالح برسیم 

قلبت رو صاف کن و برای دنیای ابدی توشه جمع کن

پیشنهادم اینه آیات آخرت رو بخونی با ترجمه

مشکلت چیه؟ چرا خودتو عذاب می دی؟این همه آدم نو دنیا بدون اعتقاد به خدا دارن زندگی می کنند. شما هم یا ...

یه بار به عباس موزون گفتند که اره دروعه چندین مدرک معتبر دانشگاهی تو چندتا دانشگاه داره و گفت کسایی که منو دروغگو میگن عموما ادم های سطح پایین اند 

شما چیکار به برنامه داری ،دکان کسی داره که بدون دلیل و علم و منطق به همه عالم گیره

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
شک دارم چون اون چیزی ک از اول شنیدم نبود خدا

متوجه نمیشم بیشتر توضیح بده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
یه بار به عباس موزون گفتند که اره دروعه چندین مدرک معتبر دانشگاهی تو چندتا دانشگاه داره و گفت کسایی ...

حالا من جواب شما رو نمی دم. صاحب تاپیک حالش خوب نیست. اگر موضوع این برنامه بود من دلیل و منطق هم دارم. ولی با خوندن پست های اسی فهمیدم موضوع اصلی چیز دیگه است و اسم بردن از برنامه فقط بهانه بوده.

من شرایط روحیم در حد خودکشیه نمیتونم ب اون مرحله برسم

ببین همین تو روحیتو از دست دادی 

گاهی ادما دچارر ی ناراحتی میشن 

خود ب خود حس تنهایی 

و ...

تو میتونی ی چله ی ۴۰ روزه بگیری تو اون چله ی دعایی بخونی هر روز 

هر روزم نماز بخونی 

باور کن اروم مییشی و خدا همیشههه کمکت میکنه 

یادمه ی ایه بود معنیش این بود ای کسانی کع ایمان اورده اید تنها با یاد خدا ارام میگیرد قلب ها 

مشکلت چیه؟ چرا خودتو عذاب می دی؟این همه آدم نو دنیا بدون اعتقاد به خدا دارن زندگی می کنند. شما هم یا ...

واقعا ۸۰ سال زندگی مختصر در دنیا می ارزه که انسان آخرتشو به فنا بده؟؟؟؟ 

نهایتش ۶۰ سال بتونیم صحیح و سالم زندگی کنیم بعدش که پیر و ناتوانیم قبلشم بچه بودیم 

عقل میگه باید معاد باشد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید