سلام خانوما اگه لایق دونستین بفرمایید اسم هاتون رو بدین توی قنوت نماز شب براتون دعا کنم .سعی میکنم این تاپیک باز باشه .شما هم یه صلوات برای من بفرستید و لایک کنید ♥️
تو رو خدا و قران دعا کن هر کی هر دشمنی داره با من و عزیزانم و هر مکر و حیله ای داره برای من و عزیزانم و هر شر و هر چیزی بدی و ظلمی داره برا من و عزیزانم به خودش برگرده انشالله😔🤲🏻🙏🏻🙏🏻
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم لطفا و تو رو خدا دعا کن از ته دل خدابه من و عزیزانم سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی به من و عزیزانم بده انشالله 😔🤲🏻🙏🏻
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من. و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨