2777
2789
عنوان

اقایون و خانوما دلیل سکوت مردا تو دعوا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 52 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بی عدالتی تبعیض جنسیتی نداره. هرکی ظالمه خدا اون دنیا حقشو میزاره کف دستش.

خوب تو یه مردی یعنی نمیتونی ازعهده خودت بربیای ..مردی گفتن زنی گفتن ..اگه کتک میزنه سعی کن اصلاحش کنی اصلاح نمیشه جدا شو ،مجبور نیستی با کسی زندگی کنی که ذاتش مردونه س...وگرنه چه دلیلی داره زن مردوبزنه ...مشکل از خودته .مردونگیت ونشونش بده بازبون بشین باهاش حرف بزن ..من تاحالا اطرافم همچین چیزی ندیدم 

خوب تو یه مردی یعنی نمیتونی ازعهده خودت بربیای ..مردی گفتن زنی گفتن ..اگه کتک میزنه سعی کن اصلاحش کن ...

قلدر هست و وزنش از من بالاتره و زور هم داره. و وقتی عصبی بشه دیگه کسیو نمیشناسه الا زور. 

درضمن فکر کنم یه نوع اختلال عصبی باشه. چند بار با هم دعوا کردیم غش کرد. 

منم بخاطر پدر و مادرش که فامیل ما هستند چیزی نمیگم بهشون. چون اونها هم واقعا عصبی اند. 

در کلا ماهی یکبار غاطی میکنه. 🤣🤣🤣🤣🤣

قلدر هست و وزنش از من بالاتره و زور هم داره. و وقتی عصبی بشه دیگه کسیو نمیشناسه الا زور. درضمن فکر ک ...

پس ازدواج فامیلی این بدیا،روهم داره 😂😂😂همون موقع ها یه قرص آرامشبخشی چیزی یواشکی بنداز توغذاش ،که جون خودت ونجات داده باشی😂

پس ازدواج فامیلی این بدیا،روهم داره 😂😂😂همون موقع ها یه قرص آرامشبخشی چیزی یواشکی بنداز توغذاش ،که ...

دادن هر نوع قرص به همسر جوان مورد تعقیب پزشکی خواهد بود. خب بعدا خانوادش میندازن گردن من که چرا بهش قرص دادی‌ . 

دادن هر نوع قرص به همسر جوان مورد تعقیب پزشکی خواهد بود. خب بعدا خانوادش میندازن گردن من که چرا بهش ...

خخ😂😂😂حالا مگه اون میفهمه یه قرص خواب ..خوب بمون وزندگی کن چاره ای نیست