2777
2789
عنوان

اقایون و خانوما دلیل سکوت مردا تو دعوا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 52 پست
به امام حسین قسم. کل خانوادم و پدر و مادرم گرفتنش تا منو نکشه. منم فرار کردم به پارک محل.

🤣🤣🤣 ولی این رفتاراسردی میاره خوب نیس

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بخواین تا عکس دعوای امشبو بزارم.

اره بزار 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

سردی دیگه چیه.؟ اینها به کنار من خودمو نجات بدم بسمه.

میخواین جداشین؟

سردی یعنی علاقتون به هم کم میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
نه حتی نمیتونم به طلاق فکر کنم چون : ۱ - تک پسری زیبا ازش دارم ۲- زنمو دوسش دارم ۳- پدرش گفت اگر طلا ...

پس اخلاقتونودرست کنین بخاطرهمون تک پسرزیبا

بیشتر ببینید
چت ها رودیدی ؟ دعواها رو

نه کجاست؟

بیشتر ببینید