2777
2789
عنوان

موهام و رنگ کردم خراب شد

232 بازدید | 20 پست

میخاستم برم سالن رنگ کنم موهام کوتاس هزینش 5تومن میشد شوهرم گفت ن و فلان بعد رفتم دکلره و رنگ گرفتم گفت به پایه 9باید برسه اگه نرسه رنگ بر نمیداره  بیا بهت رنگ تیره تر بدم 

شوهر ناشیم اول از همه که دکلره و تر زد بعد که رنگ و زدم رنگ نگرفت 😭الان یه رنگ تیره تر بزنم اولی میشه به نظرتون؟ الان که خراب شده میگت برو سالن رنگ کن الانم کسی قبول نمیکنه😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پنج تومن چه خبره برای موی کوتاه ۲ تومن آخرش میگیرن ..ن..به موهات اخر موهاتو میسوزونی سپید میشه رنگدو ...

موهامم بخدا خیلی کوتاس فک کن تا بالای گردنم 

الان زرد قناری شده به نظرت رنگ تیره تر بزنم اوکیه؟ همون دیشب انقد میسوخت

کاش وقتی تخصصشو نداری دکلره نمیکردی

منم دکلره بلد نیستم رنگ معمولی گذاشتم بدون امونیاک و سولفات ۱۵۰تومن شد کلا با اکسیدان .خیلیم رنگش قشنگ شد .

رنگ خیلی تیره هم روی دکلره نذار الان.چوم فکرکنم مو رو بسوزونه بدتر.

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
به پایه نرسیده انگار بعدشم یه جاشو خوب زده باز ریشش و نزده اصلا وضعی الان رنگ تیره بزنم اوکی میشه یا ...

رنگساژ کن اوکی میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به پایه نرسیده انگار بعدشم یه جاشو خوب زده باز ریشش و نزده اصلا وضعی الان رنگ تیره بزنم اوکی میشه یا ...

میسوزونی دوباره دکلره کنی .

رنگ دودی یا نسکافه ای شماره ۶ اینا خوب میشه یکمم واریاسون نقره ای بریز براق کنه

موهامم بخدا خیلی کوتاس فک کن تا بالای گردنم الان زرد قناری شده به نظرت رنگ تیره تر بزنم اوکیه؟ همون ...

فقط هرکار میکنی دوباره دکلره نکن داغون میشه موهات

برو یه رنگ بخر

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

دکلره روبایدهی چک کنی جاهایی که رنگ نگرفته شارژکنی کارمردانیست که بعضی آقایون آرایشگرن شغلشونه اوناجدا، 3ساله پیش یه رنگ کامل درست کردم دادم شوهرم بزنه به موهام نصفش نشده بود رنگ تموم شدحالاموهای من تاشونمه

موهامم بخدا خیلی کوتاس فک کن تا بالای گردنم الان زرد قناری شده به نظرت رنگ تیره تر بزنم اوکیه؟ همون ...

رنگ تیره بزنی پاک موهاتو باید ماشین کنی دوروز بعد رنگ بزار رنگ روشن بزار که اگه تیره بزاری موهای آسیب دیده وز وزو داری.