2777
2789
عنوان

دخترخاله 17 سالم با نامزدش رفت مسافرت خارجی حالا بگید ازدواج بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7878 بازدید | 197 پست
تا خونواده خوب نباشه زودم خواستگار خوب و پولدار نمیاد

چرا تو سن پایین مردای سن بالا زیاد میان واسه همه وضع مالی خوبی دارن 

یه خانواده نرمال نمیزاره دختر تا ۹ هم درس بخونه و زیر سن قانونی شوهر کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تفکر یک عقده ایی و حسود اینه که:

طرف بله گفت اگه خوشبخت شد شانس و پیشونی نوشته

طرف بله گفت اگه خوشبخت نشد دعا و طلسم و بدشانسیه

تفکر ادم خوش فکر و خوش ذات اینه که:

طرف بله گفت اگه خوشبخت شد لیاقتش هست بخاطر درایت و ذاتش

طرف بله گفت اگه خوشبخت نشد  تلاش نکرده برای بهبود اوضاع و درایتشو بکار نگرفته

نه شما راست میگیترکیه...کیش...النگوهمین کافیه!بهتره من و شما وقتمون رو سر بحث بی فرجام تلف نکنیم

تلف نکن حالا ترکیه نه دبی کیش نه شمال طلا هم ک عالی شما ازدواج می‌کنی هدفت نون خشکه فقط باید سنت بالا باشه  ؟همه سن بالا هم موفق نیستن اکثرا  ی لیسانس چرت دارن و ی شغل کاذب  مادیات و همسر خوب ملاکه ک داره انشالله خوشبخت هم بشه و بیشتر شه اشکالش چیه وقتی شاد و خوشبخته

خداییییی نکرده 

فردا دعوایی شد بینشون 

دختر خواست طلاق بگیره 

دارم میگم خدایی نکرده ها 

دختره چی از خودش داره؟ 

10 سال گذشته و جز پولای همسرش دیگ چی داشته؟ 

من الان کلی زن می بینم که مجبورن بمونن پای بچه هاشون و با اخلاق صگی شوهرشون کنار بیان چون نه کسی و دارن نه کاری می تونن کنن تنهایی 

البته راجب همه صدق نمیکنه. بعضیا با ازدواج هم پیشرفت میکنن، منم ی دوست دارم که با ازدواج، خودشو و شوهرش کار و کاسبس راه انداختن و تلاش میکنن... 

احتمالات و گفتم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
درک نداشتن یعنی این... اگ قندون نداشتن شاید پولشو نداشتناگ لباسش مناسب نبود شاید توان تهیه لباسش در ...

خوبه شما درک داری واسه همه کافیه 

منظورم این بود که بعضی ها شانس دارن خدا هواشون رو داره با شرایط بد بهترین ازدواج براشون پیش میاد 

خوبه شما یک جای قضاوت ب مسائل دیگه بپردازید و برای خودت معلم ادب و اخلاق باشی

افربن کسی که درس خونده دانشگاه رفته مسافرت شمالم نمیتونه بره چه برسه استانبول زور نداره خدایی؟

ولشون کن اسی اینارو که میگن ذهنت محدوده فلان کاش من ذهنم محدود باشه ولی مثل دختر خاله شما دغدغه مالی نداشته باشم چرا شما و همسرتون باید با تحصیلات خوب جون بکنید یا من و امثال من . اینا ۱۷ سال میگن کودک همسر .

تو ۳۰ سالگی ازدواج کنی ولی همش دعدغه مالی داشته باشی اخه شد زندگی

تلف نکن حالا ترکیه نه دبی کیش نه شمال طلا هم ک عالی شما ازدواج می‌کنی هدفت نون خشکه فقط باید سنت بال ...

آخه من به کاربری که اینقدر جواب بی ربط میده چی بگم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خداییییی نکرده فردا دعوایی شد بینشون دختر خواست طلاق بگیره دارم میگم خدایی نکرده ها دختره چی از خودش ...

اینا مهم نیست

مهم اینه اون دختر کیش و ترکیه و شمال رفته

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو اونطوری خودت رو آروم کنبا حقوق کارمندی ماهی بیست تومن همون مشهدم سالی یه بار دیگه نمیشه رفتیه سفر ...

تو هم حسرت بخور

والا من بهترین شرایطو دارم و از انتخابم راضی ام 

هم پولشو دارم هم تحصیلات هم شغل خوب هم نامزد با کمالات طرفم شرایطتش متناسب با خودمه 

اینکه دارید زندگیتونو با ی دختر ۱۷ ساله که دغدغه شوهر داشته مقایسه می کنید و حسرت می‌خورید جای تفکر داره وگرنه چیزایی که اون داره برا ما خاطرس بنده بر اساس سبک زندگی و دنیای خودم نظر دادم 

امیدوارم خدا اونقدر بهتون مال ثروت بده که اجازه بدین دخترتون رشد کنه و انتخاب درست داشته باشه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خوبه شما درک داری واسه همه کافیه منظورم این بود که بعضی ها شانس دارن خدا هواشون رو داره با شرایط بد ...

شما منظورتو ننوشتی 

فقط بدبختی های اون دوره عروس تونو نوشتی 

و گفتی با ازدواج شده این 

اگ بد حرف زدم عذر میخوام. ولی برداشت خوبی از حرفتون نداشتم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
حالا ترکیه رفتن چیز خیلی خفنی؟اوضاع ترکیه ک فعلا ب هم ریخته

همون ترکیه رفتن چند میلیون پول می‌خواد 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
اینا مهم نیستمهم اینه اون دختر کیش و ترکیه و شمال رفته

، 😂

بیشتر ببینید

معلومه حسودی نمیکنی 😂😂😂

ولی خب اره ازدواج خوب مثل سکوی پرتابه 

نه با هر کسی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید