2777
2789

چطوری 

من دیگه به تهش رسیدم 

کم آوردم 

خسته شدم 

می‌خوام دکترم رو عوض کنم 

در به در دنبال یه دکتر بهترم 

کاش پول روانشناس داشتم شاید یکم حالم بهتر میشد 

هرچند آخرین باری که رفتم پیش روانشناس یک کلام گفت دارو درمانی 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکلت چیه؟

افسردگی حاد 

وسواس به خصوص فکری 

نقص توجه و تمرکز 

درد های عصبی 

پانیک 

حتی دیگه از اسمشون هم حالم بهم میخوره 

چه مشکلی داری عزیزمچند وقته دارو میخوری

افسردگی حاد 

وسواس به خصوص فکری 

نقص توجه و تمرکز 

درد های عصبی 

پانیک 

چند ماهی میشه 

افسردگی حاد وسواس به خصوص فکری نقص توجه و تمرکز درد های عصبی پانیک چند ماهی میشه

به نظرم یه سال زمان بده به داروها 

مخصوصا وقتی مشکلاتت سنگینه یکم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من تو تاپیک قبلم گفتم

درمان کامل نشدم چون دیگه سراغش نرفتم

به خاطر وسواس قبلا رفتم درحد ۵۰ درصدش اوکی شد

اما اضطراب و افسردگی از وقتی افکارمو تغییر دادم و به خودم اسون تر گرفتم و نحوه صحبت کردن با خودمو تغییر دادم حالم بهتر شده. 

مثلا چی. چه رفتارا و حالتی

افسردگی حاد 

وسواس به خصوص فکری 

نقص توجه و تمرکز 

درد های عصبی 

پانیک

همش حالم بده انگار وسط تاریکی ام 

پام رو از خونه نمیتونم بزارم بیرون 

مثلاً وقتی میرم باشگاه مطمینم کسی که میره سر قله قاف راحت تر از من میره وبر میگرده ، حس نا امنی استرس اضطراب 

میخوام درس بخونم حتی نمیتونم بشینم سر کتابام ناخوداگاه تکون خوردنام استرسم شروع میشه دچار تکرر ادرار میشم 

تمرکز دیگه برام بی معنی شده انگار یادم رفته بلد نیستم 

مدام وسواس فکری دارم 

اگر الان چراغ رو خاموش نکنی به فلان درد دچار میشی 

اگر از این به اون پهلو نشی فلان اتفاق میفته 

اگر طبق افکارم عمل نکنم اون لحظه انگار این صدای تو سرم دیگه خاموش نمیشه 

افسردگی حاد وسواس به خصوص فکری نقص توجه و تمرکز درد های عصبی پانیک حتی دیگه از اسمشون هم حالم بهم می ...

منم چنتا مشکل روانی دارم 

با چنتا روانشناس صحبت کردم و فهمیدم بیماری هام چین 

وای روانشناسا بنظرم علمشون کامل نبود و درمان ها و تمرین هارو نصفه نیمه بهم میگفتن 

منم چون میدونستم بیماری هایی که دارم چین شروع کردم به مطالعه راجبشون 

کتاب و دوره و اینستا و یوتیوب و فهمیدم برای درمان بیماریم مهم ترین نکته اینه که ریشه بیماریم پیدا کنم که هیچ روانشناسی اینو به من نگفته بود 

وقتی ریششو پیدا کردم کنترلش خیلی برام راحت شد و میتونم بگم یه جورایی خودم حال خودم رو بهتر کردم 

الان هم خوب نشدم چون معتقدم بیماری ها ی روحی روانی خوب نمیشن هیچوقت فقط میشه کنترلشون کرد 

من اینطوریم ک کل بدنم از اضطراب درد میگیره

حتی یادمه یوقتایی فلج میشد ی بخشی از بدنم!

تمرکز پایین

افسردگی و گریه شدید و...

خلاصه که تمام چیزایی ک میگیو چندین سال تجربه کردم و هنوزم تجربه میکنم

اما کمتر شده

و بازم تاکید میکنم

کلید بهتر شدن

تغییر طرز فکر

افکار

سبک زندگی

سخت نگرفتن و تلقین منفی نکردن به خود

پذیرفتن یه سری چیزا 

و برای شروع بهتر شدنت، می تونی از گوش دادن پادکست شروع کنی. بعد ی مدت کوتاه کم کم حس میکنی داری بهتر میشی و باید ادامه ش بدی کار کردن روی خودتو

به نظرم یه سال زمان بده به داروها مخصوصا وقتی مشکلاتت سنگینه یکم

میخوام عوض کنم دکترم رو 

نه نوع دارو هام رو نه دوز دارو هام رو تغییر نداده با اینکه بعضی مشکلاتم حتی بدتر شده 

یکی دیگه از کلیداش

فکر نکن فقط تویی و کسی درکت نمیکنه

خیلی از کسایی که راهنماییت میکنن شاید حتی مشکلشون حادتر باشه

تا وقتی که فکر کنی فقط تویی و کسی درکت نمیکنه و روشای بقیه رو تو جواب نمیده و فرق داری و تو هیچوقت بهتر نمیشی و...

هیچ چیز و هیچکس نمیتونه کمکت کنه

افسردگی حاد وسواس به خصوص فکری نقص توجه و تمرکز درد های عصبی پانیکهمش حالم بده انگار وسط تاریکی ام پ ...

منم دقیقا اینا ک میگیو دارم

تکرر ادرار

و اینکه تو ذهنت یچیزی بهت میگه اگه فلان کارو نکنی فلان میشه هم بهش میگن وسواس اجباری

که فکر میکنم یکی از آثار اضطراب و افسردگی و... هست و اگه حالتو بهتر کنی اینم کم کم از بین میره یا خیلی کمتر میشه