2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست مشکلات روحی و روانیش درمان شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست
یکی دیگه از کلیداشفکر نکن فقط تویی و کسی درکت نمیکنهخیلی از کسایی که راهنماییت میکنن شاید حتی مشکلشو ...

از وقتی میرم دکتر و پا میزارم تو مطبش و آدمایی رو می‌بینم شبیه خودم میدونم تنها نیستم 

جلسه آخری که رفتم کسی که کنارم بود مثل من مدام پاهاش رو تکون میداد دستش رو چنگ میزد منشی چند بار صداش زد تا متوجه شد 

انگار خودم بودم فقط جسممون فرق داشت 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو تاپیک قبلم گفتمدرمان کامل نشدم چون دیگه سراغش نرفتمبه خاطر وسواس قبلا رفتم درحد ۵۰ درصدش اوکی ...

دکترت کی بود ؟

تهرانه؟

میخوام عوض کنم دکترم رو نه نوع دارو هام رو نه دوز دارو هام رو تغییر نداده با اینکه بعضی مشکلاتم حتی ...

باشه 

ولی کاش میشد یه روانشناس خووووب با قیمت مناسب تر پیدا میکردی کنارش 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

لطفا خواهش میکنم کامنت هام رو با دقت بخون و عمل کن بهشون. روی طرز فکرت کار کن خیلیم کار کن اینو بازم میگم چون اصلی ترین و مهمترین کلیده. من کاملا درکت میکنم، و توی شرایطت هم قرار گرفتم، هم ارثی دارم هم محیط از همون بچگی به شدت تشدیدش کرد و دارم با تجربه راهنمایی ت میکنم.

من وقت گذاشتم و نوشتم چون درکت میکنم و دوست ندارم عذاب بکشی

و ازت میخوام بهم احترام بذاری، و بهم قول بدی عمل میکنی بهشون!

ریشه اینا به نظر من در کودکی هستش 

کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون

شاید درمان نشی باهاش ولی ریشه ها و سکانس ها را کشف  میکنی و این شروع درمان هستش ...

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید
منم قبلا تموم مشکلات گفتی داشتم هیجوره درمان نمیشد وقتی کلی بدبختی ریخت روم رفتم زسر زحمت روزگار تمو ...

مشکلات روحی فراموش نمیشن 

با اضافه شدن بدبختی هام بیشتر میشن 

خودشون اصلاً یجور بدبختی ان 

مثلاً من 

بابام که بیکار شد 

مشکلاتم چند برابر شد 

حمله های پنیک بیشتر شد 

مشکلات گوارشی بیشتر شد 

والا راستش عقیده من اینه به جز مشکلات روان پریش طور(مثل پارانویا و اسکیزو فرنی و... که به طرف میگن روانی و تا دم مرگش باعث آزار دیگرانه)،بقیه شون با تغییر محیط و شرایط خیلی بهتر میشن

به عبارتی دست خودته همش

داروهای اعصابم واقعا ارزش ندارن بخوری مگر کوتاه مدت و واسه مشکلات مقطعی

مثلا خود من واسه کنکور ارشدم ۳ ماه آسنترا خوردم چون مشکل تمرکز و حافظه دارم

ولی واسه چیزای دیگه واقعا به درد نمیخوره

تازه عوارضم داشت

اشتهامو کم کرد،خوابمو کم کرد،...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از وقتی میرم دکتر و پا میزارم تو مطبش و آدمایی رو می‌بینم شبیه خودم میدونم تنها نیستم جلسه آخری که ر ...

این خیلی خوبه، این عالیه که اینو قبول کردی‌.

دیدی؟ همین خودش یه پیشرفته و یه قدم به جلو💛💛💛

من جدیدا دهن بین شدم اگه کسی چیزی بگه چقد بهم میریزم حتا با کوچیکترین چیزی که واسه بقیه بی اهمیت باشه و یه ادم الکی بیخود گفته باشه مثلا من به طلاقم فکر میکنم خیلی ددست دارم خودم خلاص کنم از این فکرا و دهن بینیا اما نمیتونم ثبلا اینطور نبودم بعد ازدواج ایطور شدم 

افسردگی حاد وسواس به خصوص فکری نقص توجه و تمرکز درد های عصبی پانیکهمش حالم بده انگار وسط تاریکی ام پ ...

چه جالب منم بک مدت اینطوری بود  برعکسش رو انچام می دادم و به خودم ثابت می کردم اشتباهه اگر هم شد می گم قسمت بوده ربطی به کار من نداره

این افکار گناهه 

سوره ی بقره  صوتیش رو دانلود کن اونم تند خوانیش رو بزار تو خونه پخش شه تا ۴۵ روز   آرامش داره وو و  من بی خوابیم  رو درمان کردم ووووو 

من اینطوریم ک کل بدنم از اضطراب درد میگیرهحتی یادمه یوقتایی فلج میشد ی بخشی از بدنم!تمرکز پایینافسرد ...

سبک زندگیم رو سعی میکنم تغییر بدم اما چطوری آخه 

افکارم رو چطور تغییر بدم 

مشکلات روحی فراموش نمیشن با اضافه شدن بدبختی هام بیشتر میشن خودشون اصلاً یجور بدبختی ان مثلاً من باب ...

منم رفلاکس گرفتم و دل درد و..

اما خوب

مثلا همین کلمه بدبختی

وقتی که هی به خودت میگی این یه بدبختیه، توجه ناخوداگاهتو بیشتر بهش جلب میکنی.

و اینکه

میدونستی ناخوداگاه فعلو نمیگیره؟!

مثلا وقتی تو به خودت میگی نباید استرس داشته باشم، توجه ناخوداگاهتو به استرس جلب می کنی! به جاش از عبارات مثبت استفاده کن مثل "بهتره یکم آرومتر باشم"

که توجهت روی کلمه اروم باشه و نه استرس

راجب تاثیر کلمات و افکار هرچند ساده روی ناخوداگاه هم اگاهی ت رو بالا ببر و قول میدم کمکت میکنه

و وقتی هم میخوای چیزیو واسه کسی تعریف کنی، سعی کن بار منفی اون جمله رو کمی کمتر کنی.

مثلا به جای اینکه بگی بدبخت شدم

بگو اوضاع خیلی جالب نیست.