2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست مشکلات روحی و روانیش درمان شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست

شاید اول فکر کنی که تغییر افکار یعنی اینکه هرروز صبح پر از حس خوب و با کلی افکار مثبت از خواب بیدار شی و فکر منفی حتی به ذهنت خطور هم نکنه! اما اصلاا این طور نیست

اتفاقا از همین چیزای ساده شروع میشه

از چیزایی مثل تغییر کلمات و نحوه صحبت با خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا راستش عقیده من اینه به جز مشکلات روان پریش طور(مثل پارانویا و اسکیزو فرنی و... که به طرف میگن ر ...

آسنترا ضعیف ترینشه 

برای من کنار بقیه دارو ها کمی تأثیر داشته فقط کمی 

محیطم رو نمیتونم تغییر بدم 

این که دیگه دست خودم نیست 

تنها چیزی که کمی فقط کمی حالم رو بهتر میکنه رفتن سراغ علاقه هامه که اونم پول میخواد ترجیح میدم بهش فکر نکنم اصلاً 

و اینکه مشکلی که اختیاری نیست مشکله حتی محیطت رو هم تغییر بدی باهات هست 

یه بنده خدایی هست تو فامیل مثل خودم اونم میگه از دست مشکلاتم به هر کجا فرار کردم باهام اومدن 

ما چاره ای جز دارو خوردن نداریم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چند سالته ؟من حس میکنم وسواسم داره درمان میشه .سراغ دارو نرفتم چون عوارض داشت .ولی الان خیلی خوب شدم

وسواسم با دارو ها کمی کمتر شده 

اما درمان نه 

۱۹ سالمه 

مشکلاتم از ۱۲ سالگی شروع شد 

اضطراب و افسردگیم 

چند وقت بعد وسواس بهش اضافه شد 

کاش همون موقع پیگیر حالم میشدن 

از سال دهم تحصیلی تمرکزم کم و کمتر شد 

تکون خوردنام موقع درس خوندن شروع شد 

نمی‌تونستم بشینم یک جا 

کم کم تکرر ادرار اومد سراغم 

بعدش مشکلات گوارشی 

و درد های عصبی 

باشه ولی کاش میشد یه روانشناس خووووب با قیمت مناسب تر پیدا میکردی کنارش

نیست 

متأسفانه 

بعضی ها هم که فقط کمی هزینشون کمتره تعریفی ندارن فقط بهت گوش میدن و سرتکون میدن 

منم رفلاکس گرفتم و دل درد و..اما خوبمثلا همین کلمه بدبختیوقتی که هی به خودت میگی این یه بدبختیه، توج ...

حتماً سعی میکنم 

یه مدت سعی کردم این کا را رو کنم 

همچین که مشکلاتم بیشتر میشه کم میارم 

این رو هم بدون حتی داروهم تا وقتی افکارتو تغییر ندی و خودت برای حال خوب خودت روی خودت کار نکنی به تن ...

ممنونم ازت که وقت گذاشتی برام💚

چشم سعی میکنم 

نمیدونی چقدر تشنه درمانم 

من پشت کنکوری ام 

یه خط از کتاب درسی رو باید ده بار بخونم 

خط بعدی رو هم همینطور 

خط بعدش هم همینطور 

به خودم که میام می‌بینم اصلاً انگار نخوندم 

یاهم که دلدرد و تکرر ادرار میاد سراغم 

هیچکس دوست نداره اینطوری باشه 

دلم میخواد خوب بشم 

افسردگی شدید دلیلش چیه؟

کتاب نیمه تاریک وجود، کمک میکنه سکانس خودتون را در گذشته کشف کنین...دلیلش را یکی دیگه از بیرون نمیتونه بهتون بگه

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید
ممنونم ازت که وقت گذاشتی برام💚چشم سعی میکنم نمیدونی چقدر تشنه درمانم من پشت کنکوری ام یه خط از کتاب ...

منم کنکور دارم و رفلاکس گرفتم و بالا میارم و سردرد و...

و توی تمرکز هم مشکلات زیادی دارم

اما خب

چاره چیه؟

ما باید ادامه بدیم

و تمام تلاشمون رو برای بهتر شدنمون بکنیم

حتی اگه ۱۰درصد هم بهتر بشی

میتونه تاثیر فوق العاده ای داشته باشه💖 خودتو نباز اصلا اصلا.

وسواسم با دارو ها کمی کمتر شده اما درمان نه ۱۹ سالمه مشکلاتم از ۱۲ سالگی شروع شد اضطراب و افسردگیم چ ...

منم از ۱۹ سالگیم افسردگیم شروع شد ولی از بچگی وسواس فکری شدید داشتم 

محیط زندگیم پر تشنج بود که باعث بدتر شدن اوضاعم شد .

ولی الان توی سن ۳۱ سالگی  حس میکنم خیلی خوب شدم . 

دیگه زیاد توی فکر نمیرم .

البته دلیلش این که مدتیه عمیقا به زندگیم فکر میکنم و فهمیدم تمام این سال ها این فکرایی که توی سرم بود پوچ و بی ارزش و غیر واقعی بود . فقط عمرم رو تلف کردن

همین باعث شد به خودم بیام و دیگه فکر و خیال نکنم . ولی بعضی وقتا به حالت قبلم برمیگردم  اما در کل کنترلم روی زندگیم و بدنم و افکارم بیشتر شده

کلا الان مدتیه سعی میکنم اهمیتی به افکار وسواسیم نده 

شاید گذر زمان برای تو هم همینجور  کمک کننده باشه که درمان بشی کم کم 

اما در کل سعی کن ذهن آگاهی کنی . یعنی در لحظه باش و اجازه نده افکارت کنترل بدنت رو به دست بگیرن 

سخته میدونم ... اما ناامید نشو

🐈🐈‍⬛
حتماً سعی میکنم یه مدت سعی کردم این کا را رو کنم همچین که مشکلاتم بیشتر میشه کم میارم

طبیعیه که گاهی اوقات ادم حس کنه دیگه نمیتونه

اما این حس به علت فشارهای روحی روانی به وجود میاد و نباید بهش پر و بال بدی و به جاش باید سعی کنی حالتو بهتر کنی تا فشار روت کمتر بشه

منم کنکور دارم و رفلاکس گرفتم و بالا میارم و سردرد و...و توی تمرکز هم مشکلات زیادی دارماما خبچاره چی ...

نمیخوام از نشدن حرف بزنم 

اما خیلی می‌ترسم نشه 

اگر امسال هم نشه چه کنم 

امروز نتونستم درس بخونم 

دیرچز از صبح تا شب تلاش کردم 

تهش دیدم من هنوز نصف برنامه هم نرسیدم 

پشتیبانم کلافست از دستم 

امروز انگار با خودم لج کردم