2777
2789
عنوان

پسرم از دختر خوشش آمد

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه سن دختره رو پرسیدی

نه تابلو بود شاید ۱۵ اما کوچک بود

من گندم هستم و اصلا از دین خوشم نمیاد من ۱۵ سالم بود فهمیدم اینا خرافات و ۲۰ شدم با خانوادم دعوا کردم سر دین و فرار کردم و اون جوری که دوست داشتم زندگی کردم تو صورت همه و استادم و تونستم خودم بشم ۳۹ شدم و چند  سال برادر بزرگم رو ندیدم من امیدوارم یک روز مردمان ایران این حقیقت بفهمند چند صد سال مردم یک فکر داشتن امیدوارم یک اتفاق یا یک جرق کوچک همه رو از خواب بیدار کنه

بیشتر ببینید
امضات😐

امضام چی؟

من گندم هستم و اصلا از دین خوشم نمیاد من ۱۵ سالم بود فهمیدم اینا خرافات و ۲۰ شدم با خانوادم دعوا کردم سر دین و فرار کردم و اون جوری که دوست داشتم زندگی کردم تو صورت همه و استادم و تونستم خودم بشم ۳۹ شدم و چند  سال برادر بزرگم رو ندیدم من امیدوارم یک روز مردمان ایران این حقیقت بفهمند چند صد سال مردم یک فکر داشتن امیدوارم یک اتفاق یا یک جرق کوچک همه رو از خواب بیدار کنه

بیشتر ببینید
اقتضای سنش هست نه لازمه نگران شی نه واکنشی نشون بدی فقط حواسشو ببر سوی چیزای دیگه و درگیرش کن

اتفاقا باید از خیلی قبل تر راجب این چیزا باهاش صحبت میکرد باید احساس امنیت بده نه اینکه عکس از دختر مردم بگیره 

درسته چون سنش کمه به اون منظور نمیتونه باشه اما اگه الان یادنگیره دقیقا میشه یکی مثل اکثر مردای امروز

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

نه تابلو بود شاید ۱۵ اما کوچک بود

چی بگم

امضاتون واقعیه؟

اگه آره پس باید اتفاق امروز واستون کم اهمیت باشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

این که آدم از کسی خوشش بیاد بد نیست اما این که بی اجازه ازش عکس بگیره درست نیست.

چرا با پسرت مثل یه دوست حرف نمی زنی جوری که اگه حس راحتی کنه راحت میاد میگه.

ما یه پسر همین سنی تو خونه داریم بهش حق میدیم از کسی خوشش بیاد انسانه و انسانم ذاتش همینه خلقتش همینه اما راهنمایی هم می کنیم راه رو اشتباه نره.

....

نه دختر ۱۶ سالشه بود

از کجا سن دقیق دختر رو فهمیدی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

چرا عکس گرفته؟

جلو بچتو بگیر تو خیابونا از مردم عکس نگیره

عجباا

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.