2777
2789
عنوان

زندگی مردم قضاوت خوشبختی

39 بازدید | 0 پست

نمیدونم الان تو چه موقعیتی هستین یا چه مشکلی دارین ولی من این حرفارو میگم 

من با 18سال سن خیلی چیزا تجربه کردم بی پولی رو بی پدری رو بی مادری رو بی کس کاری رو همچی تجربه کردم هتا شده بعضی شبا بعضی روزا گرسنه خوابیدم ولی ناامید نشدم همیشه اون ته ته دلم میگفتم خدا هست خدا میبینه همیشه مردم پشت سرم حرف میزدن یه وقتای اگه میرفتم جایی یکی میگفت اه تو چقدر لاغری یکی میگفت هنوز ازدواج نکردی یکی میگفت پوستت خیلی خرابع یکی میگفت برو دماغت رو عمل کن خیلی ضایع هس 

دروغ چرا وقتی کسی بهم چیزی میگفت اشک تو چشام جمع میشد گریه میکردم ولی ناامید نمیشدم هتا مجبورم کردن ازدواج اجباری کنم ولی تلاش کردم نذاشتم ک سرنوشتم خرابع بشه نذاشتن درس بخونم مانع پیشرفتم شدن چندتا خواستگار امد برام با بهترین امکانات بهترین شخصیت ولی بازم ردشون کردن بدون اینکه از من سوال بپرسن 

امروز من اینجام نمیگم مشکلاتم حل شد نه اصلا ولی قبول کردم همچی میگذره و نباید خودمو اذیت کنم همچی گذشت سال ب سال همچی میاد میگذره درست این چیزی ک میگذره عمر منه ولی هر چه زودتر بگذره بریم اون دنیا هم بازم خوبع دوستان عزیزان آبجی های قشنگم داداشای گلم دعا میکنم حال دلتون همیشه خوب باشه انشاالله خدا یار همراهتون باشه 

و یه موضوع کوچیکی هست؟ اینکه من نمیتونم بیرون کار کنم و بخاطر همین در تلاشم دنبال کار با گوشی بدون هزینه پیدا کنم کسی سراغ داشت بهم درخواست بده مرسی❤️‍🩹

روانشناسم کسی ب کمک نیاز داشت درخواست بده