2777
2789
عنوان

پسرم از دختر خوشش آمد

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 87 پست
اتفاقا باید از خیلی قبل تر راجب این چیزا باهاش صحبت میکرد باید احساس امنیت بده نه اینکه عکس از دختر ...

وقتی با بچه صحبت کنی بیشتر حساس میشه 

هی بهش بگو نکن این کارو بیشتر لج میکنه مخصوصا در سنِ پسره ایشون

اگر حواسش پرت این شه که درس بخونه ، دانشگاهه خوبی بره ، آدمه موفقی بشه ، ورزشش رو ادامه بده و ... به کل حواسش از این مسائل پرت میشه و سمت چیزای بهتری میره 

باید غیر مستقیم تربیت کرد بچه رو این روشی که شما میگید اصلا جوابگو نیست دوستم .

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی با بچه صحبت کنی بیشتر حساس میشه هی بهش بگو نکن این کارو بیشتر لج میکنه مخصوصا در سنِ پسره ایشون ...

اتفاقا اصلا اینجوری نیست ، آره وقتی میگی نکن نکن لجبازی میکنن اما قرار نیست بگه نکن !! قراره که درس مردونگی رو یادش بده 

سنش برای دونستن این چیزا کاملا مناسبه 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

پسرت فعلا کوچک است و سن ازدواجش نمی باشد

و بسیار کار زشتی کرده است از ناموس مردم  بی اجازه عکس گرفته است

کمی پسرت را ادب بنما

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
بیشتر ببینید
بیوت😐امضات😐عکس پروفایل😐اگه من بودم ۶۲۸۳۹۲۷ سال نوری پیش تعلیق شده بودم

خب دلش نمیخواد دیگه 

چرا هرکس مثل خودمون نباشه رو میرونیم اما انتظار داریم اونای که شبیه ما نیستن مارو بپذیرن؟

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

اتفاقا اصلا اینجوری نیست ، آره وقتی میگی نکن نکن لجبازی میکنن اما قرار نیست بگه نکن !! قراره که درس ...

منبع حرفتون کدوم کتاب هست؟ کدوم مقاله؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

نی نی یار من اصلا هیچ حرفی نمی‌زنم بخدا الکی تعلیق میشم و دیگه از تعلیقی در نمیام 

اگه من همچین پروفایل و امضای مثل استارتر گذاشته بودم هم تعلیق میشدم هم آدرس خونمون پیدا میکردید میومدین یه دست کتک میردید منو 

هی

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️