2777
2789

دیگه نماز روزه رو باید قبول داشته باشه 

و مراسم محرم 

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید

نمیشه گفت مذهبی ام ولی شوهرم درحدمنم نیست نه اذیت نمیشم چون قرارنیست توقبرمن بخوابه همین که پولش حلاله وخیانت نمیکنه کافیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منظورم افرادی مذهبی بود البته ب شما جسارت نمیکنما

مذهبیام اگه راه منودرپیش نگیرن مجبورمیشن طلاق بگیرن

ناراحت نمیشم راحت باش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

ویلا شما چطوری هستی همسرت چطوری

مذهبی من کسی رومیدونم درحدآیت الله بهجت وآیت اله آملی حالاخودت درنظربگیرمن چراخودمومذهبی نمیدونم دیگه وگرنه زیاددیدم کسایی که خودشونومذهبی میدونن وراحت دل میشکنن

بله اذیت میشدم.

چون چار روز دیگه میخوام به بچم احکام دین را یاد بدم مثلا بهش بگم نماز بخون و اون بگه چرا بابام نمیخونه چه جوابی دارم بهش بدم.

داداش من خیلی احکام را قبول نداره. چند روز پیش مامانم کفاره روزه‌هاش را گذاشته بود بده به فقیر.پسر من میگفت کفاره چیه و... براش توضیح دادم. داداشم گفت اینا کلاهبرداریه و... بچمم شک کرده.

هی میگه اینا را اخوندا دراوردن و...

البته خداروشکر یادش رفت

منظورم اینه اگه شوهرم مثل داداشم بود واویلا میشد

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

من نماز میخونم روزه میگیرم.همسرمم همه چیز دین و مذهب رو قبول داره ها اما نماز نمیخونه و روزه هم نگرفت امسال..اما پارسال روزه گرفت ماه رمضون نمازشم خوند..عاشق ائمه هست..اما عمل نمیکنه .من قبلا ناراحت میشدم اما الان برام مهم نیست میگم خودت مؤاخذه میشی اون دنیا..منم این سالها کلی بهت گفتم..اونم میگه باشه باشه شروع میکنم نمازمو اما هنوز نکرده🫥