2777
2789
عنوان

وای عیدی دادن شده دغدغم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 43 پست

چقدر زشت که میخوای عیدی رو برگردونی انفاقا تو دقیقا نباید همون نقدار عیدی بدی یا بیشتر باید بدی یا کمتر، من پیشنهادم اینا که پول نده هدیه بده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

آنقدر ناراحتم حد نداره بخاطر نبعیضی که گذشاتم حتی اگه متوجه هم نشن عذاب وجدان شدیدی دارم کاش به همشون مساوی میدادم 🥲یک لحظه فکر کردم باید پولشون رو برگردونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زشت که میخوای عیدی رو برگردونی انفاقا تو دقیقا نباید همون نقدار عیدی بدی یا بیشتر باید بدی یا ک ...

بیشتر دادم ،خواهرم دو‌تا دویست به بچه هام داد،من دو‌تا بچه دارم ،منم پانصد دادم به بچش یعنی صد تومن بیشتر دادم 

من مجردم یکی از ابجیام عیدی زیاد داد یکیش هیچی نداد.منم واسه بچه اولی بیشتر از اون یکی دادم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
آنقدر ناراحتم حد نداره بخاطر نبعیضی که گذشاتم حتی اگه متوجه هم نشن عذاب وجدان شدیدی دارم کاش به همشو ...

عزیزم خب اون خانواده ای که جمعیت بیشتری داره مسلما شما نفری ۲۰۰ یا ۱۰۰ هم بدی کفایت میکنه 

عیدی بچه هاست دیگه ،چیزی نشده که 

منم مامانم به بچه بزرگه داییم تو جمع ی مقدار بیشتر داد،بخاطر ته عیدی شون ،حالا نمیدونم کیا دیدن تو جمع

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
بنظرتون دوباره به برادرزاده هام عیدی بدم که مساوی بشه؟

نه

به اونا چقدر دادی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
بیشتر دادم ،خواهرم دو‌تا دویست به بچه هام داد،من دو‌تا بچه دارم ،منم پانصد دادم به بچش یعنی صد تومن ...

خب؟ 

مشکل کجاست؟ بزرگش نکن

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

به نظرم برای خواهرت اینا که یه دونه بچه دارن مثلا به خودش و همسرش هم جدا بده اینجوری جبران شه

البته اگه فقط قصدت اینه که بین بچه‌‌ها حس بدی ایجاد نشه که به فلانی بیشتر دادن به من نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
برادرم هنوز عیدی نداده خخخخ

چه شرایط سختی😅

بنظرم نفری ۳۰۰ به همشون بده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
خوب عزیز چون به این خاطره شما نمیخواه پس بدین بهشون پدربزرگ بودن

به عموزاده ها چی به بچه های خواهر شوهرم چی!؟ به اونا هم نباید عیدی بدم؟ پس دادن خیلی زشته یک مقدار عرف باید باشه و به میمنت از لای قرآن بدین به بچه ها. پس دادن یعنی چی؟