2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خیلی مذهبی نیستم ولی خیلی دوست دارم حرمتا حفظ بشه و به عقاید هم احترام بزاریم خودم این مدلی هستم شوهرمم اوکیه ولی خانواده همسرم متاسفانه همش می‌خوان زیر سوال ببرن حالا شدید هم نیستما😖

بله

چون خانواده و فامیل خودم چندان مذهبی نیستن و توی عذاب و اذیتم

واقعا غبطه میخورم به خانواده های مذهبی

مثلا الان شب قدره دلم میخواست مسجد باشم ولی هیچکس منو نمیبره و یا اگه ببره اعصاب خوردی پیش میاد

حسرت هییتای ماه محرمو دارم و...

یا مثلا بعضی فامیلامون عین گاااو سرشونو میندازن برای ناهار میان خونمون بعد من باید با زبون روزه بهشون ناهار بدم به بچه هاشون خوراکی بدم

یا وقتی نماز میخونم مراعات نمیکنن حواسمو پرت میکنن حرف میزنن

در مورد مسائل بالاتر مثل سیاست که دیگه اصلا هیچ

سکوت میکنم وگرنه جنگ میشه

دوست دارم همسرمم مثل خودم باشه

حداقل مادرشوهرم و پدرشوهرم مومن باشن بتونم باهاشون رفت و امد کنم

یا خواهرشوهرو برادرشوهرم مومن باشن بتونم اجازه بدم بچم با بچه هاشون بازی کنه چون خیالم راحته تربیتشون درسته

بلهچون خانواده و فامیل خودم چندان مذهبی نیستن و توی عذاب و اذیتمواقعا غبطه میخورم به خانواده های مذه ...

یعنی از نظر شما هرکسی که نماز و روزه بجا نیاره آدم درستی نیست؟!

خیلی هارو دیدم نماز و روزه شون کامله ولی از یزید پست ترن خیلی ها هم دیدم نماز روزه رو بجای نیاوردن ولی بهترین اعمال و عملکرد رو داشتن 

به نماز و روزه نیست یعنی بجا بیاری خوبه چون دستور خدا بوده ولی هرچی هست حق الله است آدم باید بیشتر از حق الله باید سعی کنه حق الناس گردنش نیوفته که اگه بیوفته خدا هم نمیتونه کاری بکنه 

اینم بگم من خودم مذهبی ام و تو خانواده مذهبی بزرگ شدم سوءتفاهم پیش نیاد

یعنی از نظر شما هرکسی که نماز و روزه بجا نیاره آدم درستی نیست؟!خیلی هارو دیدم نماز و روزه شون کامله ...

اگه مسلمون باشه و نماز و روزه به جا نیاره بله آدم درستی نیست

نمیگم مطلقا بده و هیچ عملکرد درستی نداره خیر ولی کسی که نماز نمیخونه روحش مردست و بالاخره یجایی یروزی هرکاری از دستش برمیاد

مگه میشه با خدا دوست نباشی و به بنده خدا رحم کنی من واقعا ازونایی که نماز نمیخونن میترسم نمیتونم بهشون اعتماد کامل کنم

در مورد موضوعی هم که گفتید آره هستن اونایی که نماز خونن ولی از یزید پست ترن استاد همشونم خود شیطان رجیمه

اونی که نماز میخونه و بده نمازش درست و حسابی نیست از سرعادته