2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102285 بازدید | 577 پست
نترس عزیزم بچه کنار شماست تا هفت سال به خفت تن نده زنگ بزن چهارده هشتاد مشاور رایگان ببین نظرش چیه د ...

رابطه هرماه که میاد یکی دوبار اونم خیلییی کوتاه نه که هیچی نباشه

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
شغلش چیه؟؟ تاپیکای اولتو خوندم پر پر جانچرا اون موقع که بچه نداشتی جدا نشدی بره😔😔

نخواستم برگردم پیش خانوادم اونجاهم خیلی سخت میگیرن بهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت سرکار میری ؟؟درامدی داری؟؟

نه روستام کار درست حسابی پیدانمیشه یمدت خیاطی رفتم ازدرد کمرو گردن میمردم نرفتم دیگه

آقا هستم خواهرم

اینکه فرمودید یک ساله با شما رابطه نداره می‌تونه نشونه‌ی وجود یک خانم دیگه باشه چون آقایون از هرچی بگذرن از رابطه نمی‌تونن بگذرن و خیلی از آقایون بداخلاق دیگه هستن که حداقل موقع درخواست رابطه مهربون می‌شن چون نیاز دارن

و اینکه می‌گید در ماه کلا ۵ روز پیش شما هست این احتمال بودن یکی دیگه رو تقویت می‌کنه متاسفانه

این بداخلاقی هم می‌تونه دو تا دلیل داشته باشه: 

یا برا اینه که صبر و تحمل شما رو تموم کنه و مجبورتون کنه در خواست طلاق توافقی و بدون مهریه بدین و اون هم از خدا خواسته جدا بشه و ...

یا هم چون مدت کوتاهی پیش هم هستین با داد و قال فقط می‌خواد اون چند روز بگذره و بره سراغ اون زندگی دیگه‌ش.

البته اینا همه احتمال بود و شاید بداخلاقیش دلایل دیگه‌ای داشته باشه

هم مشاوره و هم وکیل خوب می‌شناسم که هم فعالیتشون اینترنتیه هم نرخشون مناسبه خواستید معرفی کنم

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

عزیزم هر وقت باهات دعوا کرد با گوشیت ازش فیلم بگیر یا اینکه اگر نتونستی صداش رو ضبط کن ولی بهش نگو 

بعدش برو خونه بابات 

احتمالا دادگاه با خاطر اینکه دست بزن داره رد صلاحیتش کنه برای نگه داشتن بچه 

اینکه همسرتون اعتیاد داره رو نمی‌دونستم

اعتیاد رو دست کم نگیر خواهرم اعتیاد نه مغز می‌ذاره برا آدم که عقل و منطق سرش بشه. نه روان می‌ذاره که احساس و عاطفه داشته باشه. نه هم مردانگی و میل به رابطه

احتمالا آقاتون از یک سال پیش ماده مخدر قوی‌تری مث شیشه و... استفاده می‌کنه که مُخشو کلا داغون کرده و اخلاقش بدتر شده، برای همینم نمیاد بگه از چی ناراحته چون آدم سالم اگه از چیزی ناراحت باشه اون رو بیان می‌کنه تا حلش کنه نه که فقط فحاشی و سروصدا کنه...

بنظرم اگه اقدامی قراره صورت بگیره تا دوباره زندگیتون مث قبل بشه بحث ترک اعتیاد همسرتون هست

حتما با مشاور صحبت کنید...

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

مشکل مالی و اینا داره ولی من بهش فشار نیاوردم فقط سراینکه جایی نمیبرتمون گله کردم تا دهنمو باز میکنم ...

من حدس میزنم فشار زیادی روشه ، البته شما مقصر نیستی ! شما هم حق داری !

ای خدا خودت کمک کن 😔 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید

مردایی که اینجوری رفتارمیکنن حتما بایکی دیگه در ارتباطن بی شرفا وگرنه هردفعه بی احترامی نمیکنن بچتو بردار برو فهمیده نقطه ضعفت بچه اس گوه میخوره برو با یه وکیل مشورت کن راه وچاه رو نشونت میده ادمش کنی اینشکلی بسازی وقیحتر میشه