2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102424 بازدید | 577 پست
ببین راستش شوهر من بعد عروسی اینجوری بود تا ماه ها من دختر بودم بعد عروسی شوهرم گریه میکرد نمیشد اصل ...

میشه بگی چطوری خوب شدن همسرتون ؟

همسر منم‌چنین مشکلی داره  روم نمیشه بخوایم بریم دکتر 

ولم کنین نام کاربریم چرتو پرته مجررررردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا عقلش بده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بیشتر ببینید

منم تو شرایط توام ولی من دارم طلاق میگیرم منم بچه دارم شوهر منم با بچه تهدید میکنه نمیدونم اخرش چی میشه بچمو میگیره یا نه ولی هر شب دعا میکنم که فقط خدا بچم پیشم باشه کافیه ازم نگیرش

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بیشتر ببینید
باهاش حرف بزن وقبلش پیامکی بگو میشه امشب باهم حرف بزنیم بدون دعوا بدون دلخوری بدون جنگ اعصاب فقط میخ ...

باشه گلم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
نه پول میده نه جایی میبره نه محبت میکنه همش هم کتک میزنه نه رابطه داره پس اسمشو نزار شوهر بزارزندان ...

نه بخاطر حرف دیگران نیست آخه برادرمجرد دارم اونم معتاده میرم میبینمش اعصابم به هم میریزه شوهرم یمدته اینجورشده گفتم شاید یکم تحمل کنم بهتربشه

تو حالت خوبه خوب پس چرا طلاق نمیگیری خوبه داری هررزو میمیری و زنده میشی داری باهاش هنوز زندگی میکنی ...

من گفتم یمدتع اینجورشده بچمو اذیت نمیکنه تازگیا کم حوصله شده محبت هم میکنه بهش نه که همش دعواش کنه

رابطع خشن چیه من گفتم که عمق ماجرا معلوم بشه شاید بهترراهنماییم کنن متاسفم برات

تو حالت خوبه خوب پس چرا طلاق نمیگیری خوبه داری هررزو میمیری و زنده میشی داری باهاش هنوز زندگی میکنی ...

من گفتم یمدتع اینجورشده بچمو اذیت نمیکنه تازگیا کم حوصله شده محبت هم میکنه بهش نه که همش دعواش کنه

رابطع خشن چیه من گفتم که عمق ماجرا معلوم بشه شاید بهترراهنماییم کنن متاسفم برات

همش تقصیره خوانواده های احمقمون هستش اگه درک درستی داشتن می‌فهمیدن داریم چه عذابی این نامردا بهمون م ...

اونا من بخوام پشتمن 

ولی خودم دلم نمیخوادبرم خونه ای که سه تا پسر مجرد وتعصبی توشه خیلی هم گیرمیدن به هرچی